На "заробітки" до Угорщини: Двоє словаків успішно видурювали гроші в сусідній країні

6
0

В Угорщині затримали двох словаків, які обдурили кількох жертв в сусідній країні, прикинувшись адвокатами.

Фокус майже завжди був однаковим. Жертвам телефонували під приводом того, що нібито їхній родич причетний до певного злочину та нині перебуває у відділку.

Зловмисники залякували потерпілого та чинили на нього психічний тиск. Оскільки шахраї представлялися адвокатами, то обіцяли негайно звільнити родича за мільйони форинтів. Нічого не підозрюючі жертви віддавали всі власні гроші та коштовності, щоб врятувати своїх близьких. Деякі навіть йшли до банку, аби взяти позику чи всі свої заощадження.

Угорській поліції разом зі своїми словацькими колегами вдалося встановити особи шахраїв - двох громадян Словаччини. 29- та 21-річний чоловіки підозрюються в тому, що за минулий місяць привласнили 3 мільйони форинтів у жінки з Комарома та понад 7 500 000 форинтів у трьох інших жертв.

Зловмисників затримали оперативники 11 липня. За дві години до цього вони встигли обдурили чергову жертву на понад 4 мільйони форинтів в області Бекеш. Правоохоронці виявили приховану в автомобілі готівку. Після допиту поліція Комарома взяла затриманих під варту.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також