На засіданні ВР екс-регіонал Гайдош обирав "лук" на майже 50 тисяч (ФОТОФАКТ)

4
20

Відповідні світлини з товарними чеками та фінансовими сметами розмістив на своїй сторінці у Facebook парламентський фотограф Влад Содель.

- Чим відрізняються обладунки патріота від обладунків зрадника. Україна. Київ. Засідання ВР. Депутат фракції ПР з фамілією на Га... починається;) 17.06.2014, - додав опис до світлини фотокореспондент.

Нагадаємо, що Іштван Гайдош є екс-членом таких одіозних партій як СДПУ (о) та Партія регіонів, також він разом з Шуфричем був активним учасником Антимайданів та нічних патрулювань столиці разом з Беркутом в період Євромайдану.

Коментарі

Е-
ема -е!

да, выбр али мы себе помощничка!в то время обещал все что хочешь, лишь бы его, красивого! ну и ну! и что сделал для народа? а ничегосеньки! палец о палец не ударил ну хотя бы для Берегово! А ведь обещал!зато плохого , хоть отбавляи! ну хотя бы тот брикетныи завод , которыи построен под огородами людеи! они бедные днем и ночью дышат черным дымом и целыи день дрова пилят , как будто у них во дворе! вот это он разрешил туда построить! бессоветныи мальчик! себе бы построил в о двор!борются люди с этим заводом , а он и ныне там! стыд и срам!

ШВ
шонійови, великому знавцьови англійської мови

до твого відома, холопе, існують в природі такі випадки, коли слова пишуться однаково, але мають різне значення залежно від контексту. їх омонімами називають. це десь так, на рівні 4 класу. англійське look як дієслово перекладається "дивитися", "виглядати", "шукати" і навіть в деяких випадках "чекати", а як іменник вто є "вигляд", "образ", коли мова йде про одяг, та "погляд". хоча в останньому випадку це слово майже не вживають, бо є дохуахуа синонімів. а всього значень у цього слова десь біля 15. всі вже не помню. п.с. кіть то у тебе такий сарказм, та ти го іспользуй так, оби понятно народови було.

М
Мукачівець

Звертаюся до вищевказаних коментарів. По-перше перестаньте під час виборів продаватися, бо ті хто продаєся перші потім критукують владу, а 100-300 грн. пропють за 30 хв. По-друге підтрмую, що депутати жирують, таких треба гнати в одне місце, але скажіть хоч один філософ, вчитель, лікар, менеджер, бухгалтер із заробітною платою хоч в 2000 грн., може потрапити до парламенту. Я сам був учасник виборів до місцевої ради і перше питання під час розмови з громадою - скільки платеш. До того часу коли наші українці буду ставати такі запитання учасникам виборів, до того часу будуть приходити такі люди як Гайдош , Ланьо, Балоги, Петьовки, Ковач, Бушко іт.д. Люди майте під час голосування свою думки. Моя порада хто має час дивитись засідання ВР, подивіться там видно як голосують наші Закарпатські депутати, за закони, які першу чергу потрібні для народу, а особливи зверніть увагу на наших ЗАКАРПАТСЬКИХ, яких Ви обрилали.

АВ
А в цей час

поплічник Гайдоша Золтан Бабяк зшибає з підприємців гроші, аби потім попіаритись, тіпа це він назбирав 50.000 грн. на потреби берегівських добровольців, які згодились йти на фронт.

ВБ
Вел. Бичків

А може бути, шо "Закарпатець" - це український спец.проект, який покликаний піднімати патріотичний дух і свідомість наших краян і посилювати ненависть до рашистів )) Непогано у него виходить ))

Ш
Шоні

Який в жопу лук! Ви там шо, подуріли? Навчіться раз по українськи без помилок писати, а пак англійськими словами розкидуйтеся. Look з англійського це погляд, між тим...

Й
Йо

- Если они хунта и хотят вас уничтожить, зачем платят вам пенсии? Ведь без пенсий вы помрете намного раньше? Ответы меня просто поражали своей наивностью. Такая искренняя наивность обычна свойственна детям. Отвечали так: - А причем тут пенсия, я же ее заработал? Нет, пенсии они мне платить обязаны, иначе Путин перекроет им газ? А ты что, правосек что ли?

ВБ
Вел. Бичків

Но шо, чмо кірзове, де твої аргументи? Шось слабо штаб працює. Свої 11,80 руб треба відробляти!

МУ
Маленько уточню

Насправді таких областей, які самі себе утримують, не три, а шість: Дніпропетровська, Харківська, Полтавська, Черкаська, Сумська і Львівська. Так, Львівська область самоокуповується за рахунок митниці. Донецьк, Луганськ і до недавнього часу Крим дотаційні. Карта: http://storage1.censor.net.ua/images/c/0/b/f/c0bf4c724c9b441c3cbb13b1feca6b53/625x400.jpg

У
Українець

Ну чому тота марга срусинська, яка мені відповідає в сусідніх статтях, є такою підлою? В Україні лиш Київ, Львів і Дніпропетровськ заробляють на себе достатньо, ще й помагають іншим областям. Та чому ці не кричать "нащо нам ся Україна і ті слабі регіони". А лиш голодранці із крайнього Сходу і деякі із крайнього Заходу, ніфіга неваловшні, не хочуть робити потужну і процвітаючу Україну, а лиш думають як продатися путіну за дешевий газ і нафту. Ви хоч знаєте, за якою ціною путін продає тот самий газ і нафту для свого населення, всередині росії? Хоча то їхнє народне багатство, і мало би бути для них взагалі безплатно, як у Кувейті, лиш у Кувейті нема путіна.

Б
Берегівчан

Оййй да, у них вся файта в таких дешевих "луках" одівається що самий менший синок що старший!!!! А нашим деб.... Берегівчанам сказки тут меле а ті ведуться на нього!!!!!

У
украинцю

по старой доброй украинской традиции одни пидоры поменяют других....АЛЕ 80% пидоров в ВР остануться..из тех пидоров, которые за 23 года смогли поменять по2-3 пидоростические партии...

У
Українець

Перевибори ВР. І добре думаймо аби такі підари більше нами не керували

9
911

А у этих ребят все "старые песни о главном" о народе думают,пАкращення,люстрация...все дела...ублюдки натуральные... Нету толку с того что произошло и происходит,жаль только людей что по-умирали...

В
вася

Цікаво скільки порошенка сорочки коштують.Всі вони живуть на іншому рівні,нічого нам і мріяти про такі сумми.

Г
ГРРРР

Блять уявіть....на чеку 16 тисяч сорочка!!!! 16 ТИСЯЧ!!!!! Такі гроші дають при народженні дитини! Такі гроші хтось збирає, щоб хоч якось зробити косметичний ремонт у кімнаті!! За ці гроші хтось рік збирає аби хоч раз виїхати на море з дитиною!!! СОРОЧКААА.....16 ТИСЯЧ!!! СУЧАРИ!

L
leon

П.Гайдоша треба запросити в Берегово, поспілкуватися з громадою міста......дуже багато запитань до нього.......

Р
Редакція

Лук - від англійського слова look, тобто вбрання, образ, адже у списку нардепа і костюм, і сорочка, і піджак.

Й
йо

ЛУК (зброю) чи цибулю ?

1
111

мудяр йо*аний

Читайте також