На заваді грипу

6
0

стали і ужгородські митники

  У зв’язку із зростанням захворюваності на ГРВІ та зважаючи на швидке розповсюдження цієї інфекції серед населення, Ужгородська митниця підсилила контроль у всіх пунктах пропуску на українсько-словацькому кордоні, дотримуючись усіх необхідних протиепідеміологічних заходів. 

  За словами заступника начальника митної установи Людмили Козловської, на сьогоднішній день митники повністю забезпечені захисними масками (майже 8 тис. масок отримала митниця від Держмитслужби України), на митних постах «Ужгород», «Малий Березний» та пішохідного пункту пропуску «Малі Селменці» дезінфікуючими розчинами проводиться обробка місць загального використання тощо. Крім цього, під час проходження митного контролю митники звертають увагу на стан здоров’я подорожуючих, і при виявленні недуги, залучають головного санітарного лікаря в м.Ужгороді для більш фахового огляду та при необхідності надання медичної допомоги. 

  Як розповів т.в.о. начальника Ужгородської митниці Сергій Буханевич, за вихідні дні митниця оформила гуманітарний вантаж, що надійшов зі Словаччини. А саме, 200 тисяч захисних масок направило Міністерство зовнішніх справ Словацької Республіки на адресу управління охорони здоров’я Закарпатської області.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також