На здоров'я мукачівців виділили багато коштів

5
3

Сьогодні, 27 грудня відбулась сесія Мукачівської міської ради.

На сесії було прийнято ряд рішень, через які виділять кошти на охорону здоров'я жителів міста, деякі з них перераховані нижче:

"Про міську Програму розвитку та вдосконалення нефрологічної служби на 2013 рік" - 145 тисяч гривень.

"Про міську Програму допомоги хворим на фенілкетонурію на 2013 рік" - 100 тисяч гривень.

"Про міську Програму "Репродуктивне здоров'я населення на 20133 рік" - 193 500 гривень.

"Про міську Програму реалізації Державної політики у сфері протидії поширенню наркоманії, боротьби з незаконним обігом наркотичних засобів психотропних речовин та прекурсорів на 2013 рік" - 3 тис гривень.

"Про міську Програму забезпечення профілактики ВІЛ-інфекції, лікування, догляду та підтримки ВІЛ-інфікованих і хворих на СНІД на 2013 рік" - 43 тисячі гривень.

Коментарі

1
123

Та що тут казати про ліки, пройдіться від территорії лікарні до зеленого базару є пару точок (магазинчиків), де можна купити памперси для дорослих за півціни (ці памперси туди здають медпрацівники нашої лікарні) - значить їх видають в лікарні їм. А не дай Бог попадешь ти, чи твої родичі до лікарні - у них нічого нема. І тоді тобі такий список ліків і тих же памперсів напишуть, що родичі після виходу з аптек самі можуть попасти до реанимаціїї з гіпертонічним кризом. ЖАХ...

Й
йоні

Кілько би не виділяли, а лікування і так платне, ліпше би це вже зробили офіційно, в касу, то не мали би де гроші дівати. Най отзовеся хоч пару чоловік, які у нас в поліклініці чи больниці лічилися безплатно, то з области фантастики і никому до цього не має діла, гнила держава.

П
патріот

А НА БОРОТЬБУ З НЕЗАКОННОЮ ТОРГІВЛЕЮ І ПІДРОБКОЮ МЕДПРЕПАРАТІВ НЕ ВИДІЛИЛИ НІЧОГО?В КИТАЇ ЗА ПІДРОБКУ МЕДПРЕПАРАТІВ РОЗСТРІЛЮЮТЬ,ВИШКА.СВОЛОЧІ, Я Б ЇХ НА КУСКИ РВАВ.АЗАРОВ ЛИШ ПИЗ..ТИ ЗНАЄ, ГІПЕРТОНІКАМ ЗМЕНШИТЬСЯ ЦІНА НА ПОТРІБНІ ЇМ ЛІКИ А ВІЗ І НИНІ ТАМ.МАЙЖЕ ТАКОЇ БАНДИТСЬКОЇ ДЕРЖАВИ НЕМАЄ У СВІТІ

Читайте також