На знімальну групу Доктора Хауса подали мільйонний позов за розпусту

16
0

Колишній член знімальної групи серіалу Доктор Хаус (House MD) подав до суду на своїх екс-колег за те, що вони вели розгульний спосіб життя і нібито звільнили його за відмову від участі в колективних гуляннях.

У позові на $ 1 млн. Карл Джонс (Carl Jones) стверджує, що учасники знімального процесу регулярно відвідували стрип-клуби, напивалися, вживали кокаїн, займалися сексом у трейлері, будучи п'яними, метали ножі в стіну і розважалися з вогнепальною зброєю, а також брали участь в інших небезпечних авантюрах.

Джонса та інших колег, що утримувалися від подібних дій, учасники колективних гулянь називали "гоміками", "бабами" і "придурками", нарікає звільнений співробітник.

Він стверджує, що намагався розповісти про непристойну поведінку знімальної групи одному з продюсерів серіалу, проте незабаром після цього він сам був звільнений з роботи, повідомляє Fox News.

Відповідачами за позовом Джонса виступають компанія Universal, яка випускає Доктора Хауса, а також дві фізичні особи - Тайлер Паттон (Tyler Patton) і Майк Кейсі (Mike Casey).

Нагадаємо, що в квітні 2010 року до суду подали на творців ще одного популярного серіалу - Відчайдушні домогосподарки. Зірка серіалу Ніколетт Шерідан подала до суду на продюсера Марка Черрі, звинувативши його в нападі і незаконному припинення її контракту.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також