На зустрічі до Шелевера закарпатців заманюють хитрощами

3
4

Про це повідомила прес-служба кандидата в народні депутати від 72 округу Ігоря Грабаря.

19 вересня у селі Тарасівка, що на Тячівщині відбулася зустріч із виборцями, кандидата у парламент Михайла Шелевера. Однак мешканці села обурені, що діючий голова Тячівської РДА проводить зібрання не належним чином. Батькам місцевої школи повідомили, що у сільському клубі о 15 годині відбудуться загальношкільні батьківські збори. Тому до зали прийшло чимало людей.

Однак замість обговорень освітянських проблем, пан Шелевер провів довготривалу агітацію. «Ми не встигли пообідати, ні відвести дітей до школи, бо всіх погнали до клубу. Це не чесно з боку кандидата, адже люди мають ходити на зустрічі добровільно. Інакше кажучи, він нами маніпулює» – нарікає пані Галя».

Мешканці Тарасівки вирішили скористатися нагодою і запитати у голови РДА: чому до сих пір у селі не зроблені дороги. Проте Михайло Шелевер запевнив, що коштів на дороги зовсім не має.

Разом з тим, за офіційною інформацією на рахунках бюджетів Тячівського району знаходиться 1 млн. 549 тисяч гривень, які надійшли як податок з власників транспортних засобів. Ці гроші повинні використовуватися на ремонт доріг. Тож, проблема зовсім не в коштах – а у бажанні районної влади виконувати свої обов’язки.

Коментарі

H
Hugo

Awesome you shulod think of something like that

В
вуйко

ну і хто за нього збирається голосувати?

В
Виборець

ВО "СВОБОДА" - ось хто наведе порядок у державі, бо інше все гниле,продажне і безчесне.

Р
Рахівщина

На Рахівщині те саме, або зобовязують таємно керівників держустанов про те щоб вони в стільки то годин прийшли до клубу, сільску раду та інші приміщення де збирається народ. Як зійдуться всі керівники закладів і установ їх заставляють телефонувати щоб терміново всі їхні підлеглі залишали всю роботу і йшли до клубу, с/раду не говорячи чому і лише після такого зігнання людей Шелевер починає свою брехливу промову і вихвалятися, що він стільки зробив для людей "добра", всі мовчать, запитань ніхто не задає, лише дивляться на годинник і думають коли закінчиться безпардонна наглість влади партії регіонів

Читайте також