Набір кухонних ножів Hopewell – для тих кто любить готувати

9
0

Хороші кухонні ножі є обов'язковим атрибутом будь-якої кухні. Ви не обійдетесь без них, незалежно від того, чи є ви досвідченим професіоналом, чи новачком-аматором.

Купівля готового набору кухонних ножів вирішує одразу багато питань відносно цієї теми. Це куди простіше, чим купувати ножі по одному.

Як би там не було, є три кухонних ножі, які мусять бути у кожному подібному наборі. Це – кухарьский шеф-ніж, зубчастий ніж для нарізання хліба та маленький ніж для очищення овочів та фруктів.

Дехто віддає перевагу не маленькому овочевому, а трохи більшому універсальному ножеві. Ну, а якщо у наборі є обидва, то це – дуже гарний комплект кухонних ножів на усі випадки життя.

Саме таким вдало підібраним комплектом ножів відрізняється набір кухонних ножів GROSSMAN Hopewell. До нього входять:

  • Шеф-ніж
  • Ніж для нарізання хліба
  • Ніж для нарізання м'яса
  • Універсальний ніж
  • Ніж для чищення овочей
  • Зручний та красивий блок для зберігання ножів

Крім вдало підібраних ножів до плюсів цього набору можна віднести:

  • Зручні рукояті
  • Клинки виготовлені з якісної німецької нержавіючої сталі 1.4116 від ThyssenKrupp AG
  • Гарний сучасний дизайн
  • Дійсно вигідна ціна (враховуючи якість та комплектацію набору)

До головних мінусів набору можна віднести:

  • У дерев'яному блоці для ножів немає місця для ножів, які не входять до набору
  • Світлий колір деревини блоку може виявити бруд швидше, ніж більш темні матеріали
  • Довгий ніж для нарізання мяса дуже зручний та якісний, але може бути корисний не так часто, як інші

Шеф-ніж у цьому наборі приємно важкий, з ергономічною рукояттю, яку зручно тримати. Взагалі, на рукоятях усіх ножів з набору є дуже гарний виріз під палець, що значно підвищує зручність утримування ножа у руці. Різати таким зручним та грамотно зробленим ножем – справжнє задоволення.

Зубчастий ніж добре впорається з хрустким хлібом. Його зубці насправді гострі. Він має оптимальний розмір і довжину у цілих 335 мм (що є важливим для хлібного ножа, довжини якого має вистачати і на звичайні батони, і на великі короваї чи навіть торти). Як і ніж шеф-кухаря, хлібний ніж має зручну рукоять з гарною опорою для ваших пальців.

Ніж для очищення фруктів та овочів також виконано на належному рівні. Цим ножем насправді зручно різати тримаючі і його і плід у руках без опору на дошку. Він має гарний гострий кінчик, та хороше співвідношенням розмірів рукояті і леза.

Ніж для нарізання м’яса та універсальний ніж є приємними додатками до набору. Якщо й добавляти якісь ножі до вищезгаданої базової трійки, так це саме ці. Вони добре розширять ваші можливості та нададуть набору додаткових гнучкості та зручності використання.

Універсальний ніж підійде до багатьох простих. можна сказати рутинних справ на кшталт “зробити бутерброд”, “розрізати на шматочки яблуко для дитини”, “розкрити пакунок з супермаркету”. Дехто вважає цей ніж більш зручним і для виконання задач ножа для чищення овочів та фруктів. Що й казати. Діло смаку.

Ніж для нарізання має довгий та вузький клинок, яким насправді не тільки можна чисто та легко зрізати м’ясо з кістки, але й розрізати великий кавун чи гарбуз. Дехто використовує ці ножі і для того, щоби розрізати торти.

Дизайн блоку дуже приємний на вигляд. Його легкий нахил дозволить дістати потрібний вам ніж без зайвих зусиль. Вага та маленькі гумові ніжки забезпечують блоку надійну стійкість на вашому столі.

З огляду на всі обставини та характеристики (включаючи з роздрібну ціну) цей набір є має дуже вдале співвідношення ціни та якості. Він зручний, корисний та підібраний з розумом. Якість і продуктивність цього набору, для його ціни, просто чудові. Ножі ріжуть так само добре, як і набагато дорожчі. Саме тому GROSSMAN Hopewell заслуговує на вашу увагу. Особливо, якщо ви насправді любите готувати на вашій домашній кухні.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також