Начальник Іршавської міліції зустрівся з громадянами

12
0

Чергова зустріч начальника Іршавської районної міліції підполковника міліції Миколи Куриці та старшого дільничного інспектора майора міліції Івана Коваль відбулась 14 березня ц.р. з жителями Довжанської сільської ради.

У селі Довге проживає більше 6800 громадян. Майже у кожній сім»ї є заробітчанин, так як робочі місця по місцю проживання фактично відсутні. Селяни далеко за межами свого села прославились, як фахівці із будівельної справи, фахівці по обробці дерева та металу. На території села розміщено тубдиспансер у якому проходять лікування громадяни із всього району, серед яких чимало осіб, які відбували покарання у місцях позбавлення волі.

У заході взяли участь сільський голова Михайло Шкелебей, голова низового колективу мисливців та рибалок Василь Кополовець, начальник відділу лісового та мисливського господарства ДП «Довжанське ЛМГ» Михайло Криницький, члени виконкому, освітяни, працівники сімейної медицини та актив села.

Підполковник міліції Микола Куриця розпочав зустріч зі слів про те, на скільки важливим на даний час є налагодження тісних партнерських стосунків між міліцією і населенням. Розповів присутнім про новий Кримінально-процесуальний кодекс, про порядок розгляду звернень громадян, про хід операції «Візит» на території району.

Старший дільничний інспектор Іван Коваль в свою чергу, відзвітував перед селянами про результати роботи на довіреній йому території за два місяці поточного року, а також вручив присутнім свої візитні картки з контактними телефонами із зазначенням часу і місця прийому громадян.

Присутні на зустрічі громадяни задавали свої запитання, розповідали про хвилюючі проблеми. Користуючись нагодою пенсіонер поцікавився у правоохоронців результатом розслідування свого звернення відносно крадіжки грошей.

Серед мешканців села є багато мисливців, які цікавились правилами придбання мисливської зброї та порядком її реєстрації.

Позитивним і приємним моментом зустрічі стали слова подяки, висловлені на адресу старшого дільничного інспектора міліції Івана Коваль сільського голови Михайла Шкелебей.

- Коли б працівники сільської ради чи селяни не звернулись до нього, з яким би питанням не прийшли, він завжди допоможе, ніколи не відмовить. Тим більше на даний час його службовий автотранспорт знаходиться на ремонті, а село велике і розкидане по гірській місцевості.

На завершення зустрічі підполковник міліції Микола Куриця подякував місцевим жителям за співпрацю і підкреслив, що іршавська міліція завжди відкрита для людей. Такі зустрічі дозволяють реально оцінити оперативну обстановку у селі і приймати необхідні рішення по зверненнях громадян.

Всі звернення та побажання присутніх на зустрічі та прийомі громадян начальник районної міліції Микола Куриця взяв на особистий контроль.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також