Начальник міліції Мукачівщини слухав скарги жителів району

9
0

Сьогодні, 8 серпня відбулась «пряма телефонна лінія», за участі журналістів, під час якої Василь Михайлович спілкувався з громадянами.

Як свідчить практикма, переважно місцевих мешканців цікавлять питання щодо охорони громадського порядку, порушення тиші, особливо у вечірній час, робота дільничних інспекторів міліції та ін, інформує Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС.

Перший телефонний дзвінок до начальника міського відділу прозвучав від одинокої жінки-пенсіонерки з м.Мукачева. У зв`язку з тим, що жінка не має змоги прийти на прийом до В.Швенди, то вирішила скористатись можливістю і зателефонувати до начальника міськвідділу. П.Юлія звернулась з проханням, щоб найближчим часом до неї зайшов дільничний, адже має до нього деякі запитання. Певна річ, дільничний одразу отримав повідомлення і навідався до одинокої жінки похилого віку, щоб вивчити і допомогти мукачівці у вирішенні її проблем.

Наступне питання, з якими звернувся п.Василь до начальника міського відділу - це порушення тиші у вечірній час у найбільшому спальному мікрорайоні міста - «Росвигові». Як повідомив мукачівець, під вікнами багатоповерхівок збираються молоді люди, гучно слухають музику, розпивають спиртне та палять. Чоловік висловив прохання посилити патрулювання нічними вулицями їхнього мікрорайону.

З подібним запитанням звертались мешканці іншого мікрорайону Мукачева. У цьому випадку мова йшла також про компанії молодиків, які шумлять у дворі дитячого садку.

На всі питання, які хвилювали мукачівців, Василь Михайлович надав обґрунтовані відповіді та правові консультації. Загалом, до проведення «прямих телефонних ліній» з населенням начальник мукачівської міліції ставиться відповідально та зацікавлено, так як вважає такі заходи вкрай корисними і потрібними як правоохоронцям, так і громадянам.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також