Начальник управління лісового господарства Закарпаття втік з області

11
20

Про це стало відомо Мукачево.net сьогодні 25 лютого.

Начльник управління лісового та мисливського господарства області Ігор Фізик втік з території області, наразі невідомо де він знаходиться.

Нагадаємо, вчора секретарем міськради та в.о. мера Ужгорода став Віктор Щадей.

Коментарі

Б
барва

Запитайте у Анталовського як писля розпаду партии ПР прибиг на БАРВУ проситися щоб його залишили на посади но цьго не буде. Буде новий директор.

М
М

"Удут" а ти порядна людина якщо брешеш? Де тя Бог діне?

У
удут

Анталовський В.В це не порядна людина яка бигае вид партии до партии яка бере в карман по 20грн з куба бо инакше не можеш забрати аукционий товар.Обзиваючи свойих пидлеглих бидлом матюками.Прошу не видаляти коментари администратора як ви це робите.

Т
треба

треба міняти не тут - дрібних начальників, а їх керівників. Тоді, можливо, щось зміниться!

Ю
Юра

Не ганьбіть директора

І
Ігорь

Анталовський В.В. це хороша людина і нічого про нього писати

М
м

Не позорьте себе і директора який вас із "дєрма" витягнув!!!!!!

П
Працівник

Василь Васильович нас 200 ми з Вами!

МЛ
майстер лісу

Я уже многих директорів пережив у лісгоспі,но таких як Анталовський не було і не буде.Прийшов у лісгосп як до розбитого корита,одні борги, машини у зарослях стояли трактори розкурочені,зарплату не платили по півроку давали замість зарплати дрова по космічній ціні.А він не одну ніч неспав і нерви тратив аби це все уладити.Тепер ще хтось сміє такоє писати,може хоче у крісло директора.Я Богу вдячний що дав такого керівника як Анталовський Василь.

Л
лісник

Да недумав що можуть написати таке за Анталовського,він нормальний мужик,думать за люди дає нам зарплату премію всьо для роботи,не так як колись не бензопили не запчасті,а робіть як хочете. То лиш може написати той кого жаба давить або хоче у крісло директора канєшно тепер як Анталовський навів порядок

С
Саша

Відповідь Земляку! Слухай "Земляче"це ти пишеш судячи по собі.Мабуть немаєш можливості красти,Анталовський Василь хоч навів порядок із злодіями,дає зарплату працюючим та премію,за що колись люди лиш мріяли. Лісгоспом колись "розумні"керували та люди сиділи по шість місяців без зарплати,та податківці блокували рахунки за великі борги.Кіби такі всі як Анталовський -газда, та всі би краще жили.

М
Михайло

Шановні. Всі ці наклепи не правдиві пан Фізик І.Д. нікуди з Закарпаття і не виїжджав, а був в Мукачеві оглядав сушильну камеру в Мукачівському лісгоспі і з 11.00 був на промисловій площадці в Кольчині.

ІІ
Іван Іванович

Громадо не треба сприймати бажане за дійсне. Пан Фізик сьогодні по Мукачево їздив якісь сушильні камери дивився..та й взагалі казав,що наУкраїну їде,бо чи то колегія чи то якась нарада негайна там... А якби хотів Фізик втікти,то втік ще раньше,коли гранати взривались у ньго дома чи коли побили так,що з переломаною ногою і то ходив на роботу і із Закарпаття не втік,хоч і чужий..Вже одне це заслуговує на повагу до цієї людини я вже мовчу про людяність і толерантність його до нас..

Л
лисник

11

З
Земляк

Анталовський( лісник) з Копинівців- хабарник, паскуда вищої марки.Іди гет,неук.

П
перечинець

народ аде його криша ментовська БУКОВЧАННИК В М ОЦЕ ХАБАРНИК

Г
Гуцул

Революція революцією, але ж мають бути межі дозволеного. Так, зміни в державі необхідно було проводити ще 22 роки назад. Необхідна люстрація. Але ж ви заганяєтесь уже. Не можна погрожувати пдпалами та погрозами фізичної розправи для зміни влади. Причому погрози стосуються не лише директорів та прокурорів (описаних в коментарях), а навіть простих співробітників, які не мали відношення до тиску та фінансових потоків. Ви перегибаєте палку, і вона (революція) ще вийде вам боком з такими підходами. Вчіть історію, панове революціонери.

Л
ЛIcНик

А чого не втiк Смолiн з агролiсу, цiмбор Пшонки себе називав. Чи нiкому помогти йому, "друзiв" нажив у Закарпаттi немало тоже

Г
горец

Зробити ревізію усіх лісових масивів, особливу увагу звернути на бази відпочинку,вілли,дачі, як отрмували дозволи на вирубку лісів біля них. Думаю, що майже кожного керівника держлісгоспа в районі можна буде притягнути до кримінальної відповідальності а разом з ними і прокурорів на містах.

О
ОКО

За ним мають втечи всі директори ЛІСГОСПІВ та начальники ДСБЕЗ УМВС та УБОЗ УМВС (у народі ОБХС та 6 відділ). Тоді буде ТРОШКИ відповіді пам"яті загиблим на Майдані.

Читайте також