Начальника Свалявського ДАІ, який побив місцевого у райвідділку, відсторонено від посади

6
7

Таку інформацію оприлюднено на сайті Закарпатського УМВС.

У прокуратуру надійшла заява від жителя Свалявського району. Заявник стверджує, що його побили начальник Свалявської ДАІ разом із двома підлеглими.

За даним фактом прокуратурою Закарпатської області розпочато досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.365 Кримінального кодексу України (Перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу).

Крім того, очільника ДАІ Свалявщини відсторонено від займаної посади. За даним фактом триває перевірка.

Нагадуємо, що начальник Свалявського ДАІ з підлеглими побили жителя Березників пряму у райвідділку.

 

Коментарі

П3
Петровка 38

Побуть хоть день ты в милицейской шкуре, - Вам жизнь покажется наоборот, Давайте выпьем за тех кто в МУРе, - за тех кто в МУРе никто не пьёт! В.Высоцкий ©

ДТ
Думаю ти не голос

Порядна кажеш? файно порядна гамлесить кулаками, майже кожен день вправно відвідує спортзал би тримати себе в належній фізичній формі, би не мати пивного животика? чи не так..а ось шо я нашукав про нього відгуки на різних сайтах - 1."Для цієї людини закон стоїть на другому місці. Спочатку він дивиться: чи можна щось викачати з людини. Якщо немає такої можливості, тоді в хід йде закон: по жорсткіше і по максимуму, навіть якщо можна було б обійтися звичайним штрафом." 2."тепер од єдного автобусника(шо їздить в Європу)просить зимню гуму на тойоту свою. канешно шо за раз дякую)))прикольно не??? коли люструють козлика уже" І ви ми прекрасно знаєме як працють закарпатські менти і ще на периферії

М
Мукачівець

От чому людей відразу до суду, а ментів відсторонять, а через місяць просто на іншу посаду.

ГБ
Голос Березників

Начальник ДАІ порядна компетентна людина, а цей псевдопотерпілий обіжений працівник міліції якого звільнили, і який вирішив зробитися активістом, однак за свої слова і поступки відповідати не може, через відсутність мужності!

В
Василь

Відкриє начальник Свалявського ДАІ свій гаманець і все добре закінчиться для нього, усе затихне та ще й побитий забере свою заяву заяву до міліції, мотивуючи, що він помилився, а побитий був у п'яній сварці з дружками.

1
123

А Балаж Наталія лікар пяниця вбила двох людей, врізалася пяною у Хресну дорогу, і що навіть до сьогодні працює лікарем у ЦРЛ Мукачева і не відсторонена від роботи. Ось така правда у Мукпчево!

1
123

до редакцii дайте фамiлii сих хероiв, краiна мае знати iх!!!

Читайте також