Начальника управління міського господарства Мукачева призначили заступником мера

17
25

За таке рішення на сьогоднішній сесії проголосувало 28 депутатів, 7 не голосувало.

Відтак, Віталій Гільтайчук одночасно працювати і заступником міського голови, і одночасно начальником управління міського господарства, як і раніше.

За інформацією Мукачево.net, це кадрове рішення є тимчасовим заради, тобто у мукачівській Ратуші не відмовляються від оптимізації чиновників. Це підтвердив і міський голова Золтан Ленд'єл, і призначений на посаду його заступника Віталій Гільтайчук.

Як розповів Мукачево.net Віталй Гільтайчук, ще одна посада заступника міського голови, на яку його призначили, ввелася спеціально, аби створити департамент комунального господарства, яким він і буде керувати. У нього входитимуть відділи комунального господарства, відділи комунальної власності та управління міським господарством.

- Будемо працювати у тому напрямку, якому працювали. Об’єдналися у департамент аби працювати ще більше ефективно, - пояснив Гільтайчук в коментарі Мукачево.Net.

Таким чином, наприклад, з трьох бухгалтерів, закріплених у кожному з підрозділів, залишиться один, і так далі. Тобто рішення також передбачає оптимізаційний момент.

- Ми пішли шляхом реформування організму всього управління, не тільки скороченням, а й зміни функцій, - пояснив Золтан Ленд’єл.

Мукачево.Net

Коментарі

НВ
не важно

Уже нараду велику рішов провести. Мери міста собі такий маразм не дозволяли як цей хуєсос

М
макар

Организованная преступность не заметна там, где она хорошо организованна.

Д
Дааа

А сих комуністів давно на пинзію най собі роблять помали пинзію мадярську і спочивають десь у хайдусобосло

Д
Дааа

Я думаву ош Андрійко порядок наведе і з парковками і з наглотов і з бикотов у місті лем оби як го виберуть мером не забув шо хотів і як думав до і не привратився у порошенка на нього країна надіялася

Д
Дааа

Думаву ош Андрійко кіть надумається бути мером няньові буде великий плюс і довіра бо люди розумні будуть відіти ош гроші не крдадуться і няньо сина не підставить і андрійкови красти не треба у нього е тілько шо ще і правнукам хватить хлоп він молодий відів життя у англійі у европі думаву не спортиться і няньо до нього прислухається главноє оби Андрій сам думав і не загордився

А
Арсен

Так дайте запит до публічної інформації , а якщо є підозра так зверніться до правоохоронніх органів, а що до того що робить не за свої гроші, так можу сказати - не за свої , але робить, бо до цього я не бачив роботи, а коли затихне його запал, потрібно шукати кращого, і так по кожному чиновнику.А якщо хтось хоче тут своє " блювотиння" просто виплеснути, то краще хай щось корисного для міста зробить, або хочаб " худоба" не смітить у себе в під'їзді , в парку, на вулиці, а не толкає тут свої тупі спаплюжені думки

ДА
до Арсена

Яценюк з Порошенком тоже працюють по 20 годин на добу, але як жиють люди зараз, то майже вони (чиновники) працюють на себе, на свої сімї. Ачий сись комунальник щось робить сверхєстественноє чи за свої гроші і замітьте, що нигде не вказують стоїмость ремонтів, бо у городян буде шок від сум, так що і ОДИ нішто їм співати.

Р
р

Шкода АРСЕН ,що ти не АВАКОВ

А
Арсен

Хлопець дійсно працює, і щось хоче зробти для міста, у кого які можуть бути притензії якщо людина працює і видно результат, наші люди би хотіли жити по вуха в багні, о то по нашому

М
Мукачево

На Еко центр грошей нема, а на створення посади чиновника та ще й з премією 50% гроші ся найшли.може ратушу потрясти то гроші найдуться і на інші позашкільні установи, які мерія хоче закрити?Чиновники де ваша совість!!!!

С
саша

одних тіпа скорочують, других призначають, уткі цей хлоп вискочив, правда що з МЧС, то йому повезло бо там шухер. Ко за нього щось доброє знає, чи начав уже собі хижу строїти, чи купить готову? Бо недавно повіли по городу, що кіть Андрій передумать, то будуть його на мера призначати (не голосувати), бо то ручнний чиновник у хозяєа міста.

К
КГБ

ДлЯ тих кого хвилює освіта та стаж: ПЕРЕЛІК галузей знань, напрямів, спеціальностей та спеціалізацій підготовки військових фахівців у вищих військових навчальних закладах та військових навчальних підрозділах вищих навчальних закладів за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавра Шифр та найменування галузі знань: 1601. Військові науки, національна безпека, безпека державного кордону Академія внутрішніх військ МВС України (АВВУ) м. Харків, пл. Повстання 3 2. Академія сухопутних військ ім. Сагайдачного (АСВ) м. Львів, вул. Гвардійська 32 3. Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації Державного університету телекомунікацій (ВІТІ ДУТ) м. Київ, вул. Московська 45/1 4. Національна академія Державної прикордонної служби України ім. Хмельницького (НАДПСУ) м. Хмельницький, вул. Шевченка 46 5. Національна академія Служби безпеки України м. Київ, вул. Трутенка 22 6. Харківський університет Повітряних Сил ім. Кожедуба (ХУПС) м. Харків, вул. Сумська буд. 77/79

Т
ттт

в мукачеві це перший нормальний керівник на міське господарство з часів кула, тепер дійсно в місті почалися роботи, а хто не бачить а тільки критикувати знає хай очі протре та хоть палець у палець ударить.

М
мукачівець

так красиво жовч пішла від усіх хто не впливає на процеси) Віталія вітаю та бажаю витримки, і не звертати уваги на цих всіх клоунів! ой як багато хто хоче щоб у місті нічого не робилося , скоро ж вибори )

У
ужгородцю

там такий фахівець, з військовою професією "військові науки", що в АТО мав би бути, а не по місту шлятися!

U
u

так він з МНС, там його навчили все робити КОМПЕТЕНТНО

Б
буде

буде красти КОМПЕТЕНТНО!!!

М
мер

Звідки у дівчата стаж 19 років???))) майже і садочок порахували.)))) точно молода команда.

У
Ужгородець

Ваську?) здаєтбся вас жаба давить, хлопець дійсно працює , а ваш час минув. Потрібні фахівці, які працюють фахово, а некомпетентно крадуть.)

В
вася

блискавична карєра! це теж сокласник Андрія Б?

М
мукачівець

Заливать Лендєлом діда

Р
рок

То типирь як, дві платні буде дуставати?

Й
йовжіку

тать добре шо сього дітвака призначили, такоє уявлення шо лем він шось і робить у вариськиій хижі.

НВ
не важно

Молода команда під Андрійка

Й
Йовжі

Галая і Лабоша угнали, бо казали ош економити гроші треба, а типирь немісцевого дітвака назначили замом. Шо йсе таке? Революція?

Читайте також