Начальника управління молоді та спорту Ужгорода звільнили з посади через п'яне водіння

9
2

Таке повідомлення з'явилося на сторінці Ужгородської міській ради у Фейсбук.

- Щодо випадку за участі начальника управління у справах культури, спорту, сім'ї та молоді Ужгородської міської ради, якого зафіксувала патрульна поліція за порушенням правил дорожнього руху та керуванням авто у стані алкогольного сп'яніння. Відповідно до рішення міського голови Євгеній Бобров звільнений із займаної посади, - йдеться у повідомленні міської ради.

Зауважимо, поліція повідомляла, що  закарпатець  порушив правила паркування, зупинившись на пішохідному переході, а при перевірці документів правоохоронці побачили ознаки оп'яніння. Через що начальнику управління виписали постанову по статті 130.

Але, згодом, сам начальник управління молоді та спорту Ужгорода заявив, що не порушував ПДР. І буде подавати у суд на поліцейських. 

Коментарі

СК
Степан Крук

Щиро вдячний нашій поліції за створення робочих місць! Пропоную свою кандидатуру на посаду очільника ужгородської культури. Прошу мера ужгорода розглянути цю мою заяву, як офіційну. Подаю своє резюме. В дитинстві грав на баяні, займався культуризмом, умію культурно відпочивати і фестивалити, визнаю особистий культ нашого дорогого мера Ужгорода, неперевершеного пана Андріїва. До того ж мені все по-цимбалах! Спілкуюся з людьми в стилі москаль-матюк з трудом, але навчуся. Як кажуть, не святі в училищі культури глечики ліплять. За кермом ніколи не пю, завжди пю за столом. Вважаю, що по-сьогоднішнім міркам кадрового підбору моя кандидатура є ідеальною. Прошу громадськість підтримати мене!

М
Мукачівець

І тишина...жодного коментаря...Зато про інцидент з мукачівським прокурором, про якого патрульні поліцейські написали багато брехні, вся країна знає і більше 100 коментарів.

Читайте також