Над Мукачевом тріпоче надірваний синьо-жовтий стяг (ФОТО)

4
17

У місті знову проблеми з одним із державних прапорів: цього разу з тим, який встановили на мукачівському замку «Паланок». Як і свого часу стяг у центрі міста, цей надірвався, вочевидь, під дією стихії.

Те, що стяг надірваний, читачі сайту помітили ще півтора тижні тому. Днями Мукачево.net вдалося зафіксувати пошкодження державного прапора на фото.

Зауважимо, що у липні вже минулого року Мукачево.net повідомляв про пошкодження державного прапору в самісінькому центрі Мукачева. Тоді стяг замінили тієї ж доби, коли з’явилася публікація.

А у травні 2011 року проблеми через сильний вітер виникли з кріпленням прапору в мікрорайоні Росвигово – на реконструйованій площі Злагоди. Тоді також відповідні служби міста відреагували вкрай оперативно.

Сподіватимемося, що і цього разу буде так само – попри свята.

Коментарі

С
Соромно

Мені дуже обідно, коли в такому патріотичному місті як Мукачеві міська влада не змозі замінити державний символ. Соромно! А ще мене дуже сильно дратує те, що воли поруч з Нашим державним символом (таким подертим), майорить красивий символ Угорщини! Хіба так важко комунальним службам Мукачева замінити символ?!

Н
Нижньоворітець

галичани на початку ХХ століття також були русинами. до нас це просто з запізненням трохи доходить:)

Г
Гїсть

"Закарпаття"-це назва од схїду. Зауважую:до 1944 року то була Подкарпатська Русь. А прапор вїдповїдає стану України-такий же неякїсний...

А
аборыген

до п1ч1 сись флаг 1 се государство ! мукач1в не укра1на ! а ко ся грае у патр1от1в та знайте, ош до 45 року ушитк1 боли вать мадярами вать русинами ! а прийшли совети 1 стались'ме укра1нцямИ! од1вайте шаровари, устриж1ть си оселедц1 на дурнешах сво1х 1 пиздуте на дн1про с1ч стро1ти !!!

К
ККК

Фіть-фіріть, а ти і направду мудак і тролль......

Ц
цімбор

А хлопці з мункача так ся і не навчили культурно бесідоовати.думауть ош кидЬ з вароша то нараз культурні.

МП
мєжду прочім

встановлення одного такого прапору коштувало файну копійчину. Флагштоки робили на сході, здається луганщина, вартість 27тис. плюс доставка за 1,5 тис.км і монтаж, разом за 30 тис.вийде. встановлювалися добровільно-примусово за вказівкою центру за бюджетні гроші. десь є 1-2 прапори на місто, у Мукачеві щось біля 5 чи 6 штук понапхали. Виходить до 200 тис. викинули на те, аби ги пес помітити територію як од того майукрайинськов як не бола, так і не стала

ФФ
фіть фіріть мункач

Точно гуцул. ти пишеш тепер з полонини коло отари? а мукачівський замок лем тому український бо там флаг твій стоїть? іди поїш бринзи та ляж спати на пічку а пак вечером піди у генделик і більше через wap не заходи в інтернет.

M
munkach

гуцул-звернись до психіатра,може ще непіздно

Г
Гуцул

Для фіть фіріть мункач То наш замок і побудований за гроші і силами наших людий а не вонячих швабів!То тереторія України і кто в сьому сумнівається от на того є стаття в законі!!!

ФФ
фіть фіріть мункач

для гуцула . построїш такий замок у себе дома там можеш класти шо хочеш.

Г
Гуцул

Тай того орла вже заодно зніміт!!!Бо про него тоже ніц закон не пише,най го мадяри у будар собі запхают!!!

R
Rusin

Познімати ті рянди треба та й все.

ФФ
фіть фіріть мункач

рветься тому бо не місто цьому прапору на замку. най кладуть на Галичині.

Н
Нижньоворітець

згоджуюся з Пітьом що якість є матеріалу є незадовільною. про помаранчевий безпрєдєл доводиться зараз згадувати з ностальгією і сумом про не такі вже й погані роки.але це вже інша тема. тре зміцнити флагштоки і пошити більші прапори з міцнішого матеріалу. крім того замість синього кольору замінити на блакитний, так як то має бути. та й все. Успіхів Вам всім, шановні, в цьому році!З Богом і хай щастить!:)

Ч
Читач2012

Ти мудак і троль.

П
Пітьо

Надірваний стяг, Державний прапор Укоаїни, це вже ЗВИЧНЕ явище. Не знаю, чия "блатна" фірма шиє прапори, але ЯКІСТЬ цих виробів - паскудна. Може дається взнаки відсутність конкуренції у цій сфері. А самі прапори на замку "Мункач" (а не "Паланок", бо Паланком називається мікрорайон біля підніжя замкової гори), в сквері в центрі міста, на горі Ловачка (слава богу він там довго невстояв) є НЕЗАКОННИМИ. Бо НЕМА Закону про державний прапор. Тому пішла "мода" в роки "померанчевого беспределу" (на заклик галичан) встановлювати символ держави - Прапор, де кому заманеться. Проект Закону (відправлений ВР на доопрацювання) передбачає встановлення Прапора ТІЛЬКИ в та на офіційних державних установах. Так що і в центрі, і на замку його прийдеться скоро ЗНЯТИ.

Читайте також