Над Синевиром замайорів синьо-жовтий Державний прапор України (ФОТО)

7
22

Світлини встановлення Державного стягу опублікували в НПП "Синевир".

З нагоди Дня незалежності України працівники природного парку встановили прапор України на найвищій горі НПП "Синевир" - г. Стримбі.

Відтак, синьо-жовтий стяг замайорів на висоті 1719 метрів над рівнем моря.




Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

1
1

як же в русунів горять пердаки від вигляду державного прапора. поналазили в коменти до зовсім безневинної статті про піднятий на горі стяг, почали тут ы-кати якісь маразми про совок,Сороса, Донбас,про майдан,жебрацтво і 20млн втрат за 30 років. типові запроданці і приспособленці з потребами "пожрати-побухати-посрaти",які з легкістю продадуть свій край за ящик паленки,гнилу євробляху і жменьку форинтів.

1
18:22

Сам 20 мільйонів нарахував? Чи журнашлюхи з каналів "говНАШ", "Ньюз-вонь" і 112ї помойки за тебе порахували?

Т
Трезвеннік

Останнім двом. Якщо в дискусії не має аргументів, зразу переходите на образи. Скоро й паленки не буде, замість виноградників ваші найдемократичніші нардепи за б"юджетні кошти ліщану садять, так би мовити для поросенка на Рошен оріхи вирощують. Що й це неправда? Але це матеріальне. В духовній сфері проблема є, як так сталося що за 30 років, без голодомора, без інших катастроф ми десь так попутно загубили під 20 мільйонів наших громадян.

М
мукачівець

30 років місна гуканва тирила все що тільки можна, пиляла ліс, за 200грн і гречку продавалася блюкам-ратушнякам, перетворила разом з цими урками благодатний край-здравницю на кримінальне гетто, а тепер валить все на майдан і Сороса =)

1
17:24

Ніхто нікуди ся не подів. Кіть у тебе в селі всі гукани поспивалися і позникали - так не треба палинку бухати.

1
1ршавський

Пак така ситуація і на Іршавщині, народ і туй утікать від такого "щасливого" життя, створеного каструльоголовими соросєтами - реформаторами. Вшиткоє підлягає дискусії, де не можуть нічого обяснити заперевальні херої, так це те де сі справді народ подів. При штучному розвалі Союзу в Українській РСР проживало 53 мільйони, скільки зараз ніхто правди казати не хоче, добре якщо є сорок. Хлопчі, сратися і на фабрики і калхозам та фермерам вашим - де ші народ подів, кить по-вашому ми так файно жиєме. Ко буде вишиванки носити ще років через 30.

М
Менджул

як же в русунів горять пердаки від вигляду державного прапора. поналазили в коменти до зовсім безвинної статті, почали тут ы-кати якісь маразми про совок,про Донбас,про майдан,про жебрацтво. типові запроданці і приспособленці з потребами "пожрати-побухати-посрaти",які з легкістю продадуть свій край за ящик паленки,гнилу євробляху і жменьку форинтів.

1
17:08

Алкашоні, здрисни нахер, ти крім наливайки в своєму силі нічого в житті не виділо.

ДН
до нижньої марги

марго тупа,ти ЗАВОД колись в очі віділо?не ангар вонячий складський,а настоящий завод..не флекстрон американський..у сараї розташований,а великий нормальний ЗАВОД

.
...

З 2015 по 2019 рік по Україні побудовано більше 200 нових заводів (див. інтерактивну карту підприємств https://uprom.info/maps-business/ ) А те, що у вас в районі нічого не будується, винуваті не "каструльоголові", а виключно ваша місцева русинська "ариштократія". Не треба було делегувати місцеву владу всяким "мюсним" бaндюгaнам. Понaвибирали собі всяких Лісотирошів, Срaкaтошів і Xyйпuздyлинців, а далі ниють тут.

ДН
до нижнього

Так якраз такі як ти все і розбарахолили і порізали на метал. А далі сидять тут і виють "уее еее бууу муу вшитко тоті майдануті каструльоголовю розвалулу"

О
Останньому

Ветеран вжив слово колхоз як для прикладу. Але це ж стосується лідера промисловості на той час лісокомбінату, а де сі поділи в Міжгір"ї заводи Селена та Електрон, завод пласмас у Майдані та Колочавський завод, шість деревообробних підприємств і великий ДОЗ в райцентрі (останній Ледида прихопив), сільгоспхімія та сільгосптехніка, молокопереробка(як не диво й такий цех в районі був), потужний автопарк та розвинута кооперація. Головне люди роботу мали. Нешановні каструльоголові, де це все поділось, а головне де сі народ подів, населення району з 1989 року зменшилось майже на чотири тисячі, а це приблизно Майдан із Торуном разом взяті. Ось результати вашого господарювання.

Д1
До 10:24

Колхознику совдепівський , то може треба було протягом цих 30 років самому щось робити , а не сидіти і нити за смердючим совком? Звикли такі совкові мудаки як ти ніхріна не робити і задурно гроші отримувати , і обирати всяку погань типа комуняк і ригів за гречку чи обіцянки халяви.

ДН
до нижніх

Русуни ыкаючі, чого сюди позбігалися? Йдіть сомари мусор за собою по горах і річках прибирати! А потім ліс насадіть який ви як скажені бобри під корінь винищили!

Р
Русин

Фрас бы ти бов и балого тиф ся рянди радуеш

В
Ветеран

Недавно їздив по Верховині, ніколи би неподумав що так може деградувати такий колись прекрасний Край. Люди похмурі, нерозговорливі, а ще 30 років тому були привітні й доброзичливі. Села да і райцентр постаріли, молодь виїхала шукати кращої долі (соросовці свого добилися), залишивши своїх старих батьків в жебрах і на поталу теперішніх нуворишів. Колись прекрасний райцентр став похожий на будковариш. Невпізнав я колись прекрасну Верховину. Ну що мудаки, колхози вам мішали?

Р
Роман

Ну се йо подія велика,якісь бомжі побігали по горам з прапором найжебрачої країни Європи......ще по новинам їх показали

Ю
Ю

Но €биго, но событiе , но йсе ай !!!

Р
рок

ВСили (БАЦИЛИ) добралися уже до синевіра. Ісе інвазія, інопланетяне спочивауть.

ДS
До stefan

Як що?! Чого не в Кійеві??? Або то було б СЛАВНОЄ, що найдорожчим були в Доньецк і Луганск!!! ТО НЕ СМІЮТЬ!!!

S
stefan

Ну і що ?

Я
Я

А єлектроенергія і газ НАЙДОРОЖЧИЙ в Європі!!!!!!!

Читайте також