Надія є: Загублений в Карпатах лижник вийшов на зв'язок та повідомив свої координати

22
37

Киянин знайшов прихисток у будиночку лісника на Боржавському хребті. Рятувальники вирушили його визволяти.

Як повідомили журналісти ICTV, загублений лижник, якого 5 день розшукують в горах кілька годин тому зателефонував другу та рятувальникам.

Ігор Грищенко повідомив, що він знаходиться у будиночку лісника на Боржавському хребті. Зокрема, лижник додав, що він чув гул гвинтокрила та вирішив розвести багаття, щоб рятувальники його швидше відшукали.

Як повідомляло раніше Mukachevo.net, 34-річний загублений в Карпатах киянин Ігор Грищенко, зателефонував другу близько 15:30 години і повідомив, що знаходиться біля річки, якої саме, він не знає. І дуже замерз. До пошукової операції сьогодні задіяли гвинтокрил Мі-8.

Нагадаємо, що турист разом з товаришем загубився ще 6 січня біля гори Гимба, Міжгірського району. Наступного дня одного з них знайшли, але вони розділились.

Рятувальники сподіваються, що він протримається. Пошукова операція триває.

Коментарі

С
Справедливо

Якщо вызов подарки необхідно оплачувати, то думаю що виклик спасателів оплатить постраждаллий або його страховка. А вообще, я радий що найшли шо живим ,а не мертвим ! Стільки труда і сил! Ведь спасателі мали також прочесати, пробрести км снігу і опасностей в мороз -15'С. Ідіот !

М
мкчв

Ти очкоруб,а не правдоруб.Шо ти несеш?Іди ся фукни з хлопчином у гузицю.Молодець???Шо посрав усі празники людям,шо рятувальники ризикували своїми життями лиш того шо EбLAN у таку НЕСПРИЯТЛИВУ погоду поперся в гори.Казали на розум НЕ ІТИ У ГОРИ!!!!Такий фешак,такий самовпевнений у своєму професіоналізмі та було його лишити сам на сам з його "пристрастю".

ДП
до Правдоруба

Якщо "пацану" тісно в теплій київській квартирі, то хай спробує себе на виживання десь на безкрайніх просторах Сибірі, так в районі Якутська. Може б тоді менше постраждав би наш і так не вельми багатий місцевий бюджет, хоча "геройчик" міг би відшкодувати витрати за свій "подвиг"

П
Правдоруб

Дивуюсь тим говнометчикам, які хаять пацана що вижив. Побажав би, щоб кожен з вас пеdОRasтив опинився на ЙОГО місті, впевнений що вже би повиздихали. Хлопчина ТИ МОЛОДЕЦЬ!!!!

Т
Турист

"Києвлянин" Мукачово.нет з кожним днем пробиває дно безграмотності.

В
Вано

Нашто шукати ідіота? Ще розмножатися начне.

З
Знаю

Будь-який телефон витримає і більше якшо його тримати максимально в теплі і просто виключити! Питання в тому чому скоріше не дав про себе знати?

П
Пилип

Може взяв з собою павербанк оби міг позвонити на екстрений случай. А собі устроїв якиїсь квест на вижіваніє . Щось туй нечисто !!!!

З
Зальцбург

Но та в чому тоди прикол бов кіть то сплановано? Дочекайтеся завтра, дасть пресконференцію та буде ясно, кіть буде годен.

М
Місцевий

До Верховинця. Пригадую коли був малим лазили на Стой за ягодами. На прогалинах постійно лісники накошували і сушили траву для олінів. Потом прийшла вільна украйна. Попалили ті копиці. І більше копиць я там ніколи не бачив. А щодо екстремала якщо то розвод - не мішало б спиляти на лижних палицях кільця. По аналогії з анекдотом "спили мушку"..

Г
голусуемо

зеленцкий або будемо плакати

А
Альпініст

Дуже дивна історія... Особливо багато запитань викликає ситуація з телефоном, який у мороз тримає 5 діб. Чомусь "потєряшка" телефонує не рятувальним службам,а знайомим. Дуже схоже на сплановану акцію...

В
Верховинець

Поки голі і босі дички не почали ходити на наші полонини, в колибах чи то пак будунку лісника мож боло лишати провіант на такі випадки. Айбо дички всьо з'їли, а взамін лишили бутилки від пивасіка і гори іншого сміття. Але не про це - головне що лижник лишився живим.

Д
Дурня

Екстримал умнічка все МНС і волонтери на ногах, а він в дамках в Києві лекції буде читати по виживання! В ставте йому разуночок за пошук!!!!

Е
Его

Удкіля знав ош цімбора найшли уже та му звонив де сам він находиться) І карпати не альпи би за 4 дня 50 чоловік ненайшли никуз нич

П
пітьо

добре продуманий піар ход. доста дорогий для всіх нас але тепер всім на то нас....рати.

НД
Ночний дозор

.... ага ...продумано ....а кіби умер , то вшитко би було нормально , не ? Добре што ужив .

1
121

дуже похоже на розвод, всьо чомусь дуже продумано

В
ворюга

просто странно?

D
delit

Дивуюся деяким істотам, які тут пишуть в коментах.

В
ворюга

Постановка??????

*
*****

...i в останнiй момент знаходить хату лiсника! Занавес ! Не верю !!!

*
*****

Чому людина, яка може померти не позвонила в першу чергу cвоiй жiнцi або матерi? Все дуже дивно

*
*****

Чому так довго не виходив на зв’язок ! Що за тел, що тримае 5 днiв аккумулятор ? Чому в перший раз , коли вийшов на звязок не дав точнiшi координати по инету ? Якщо не мае инету , то чому не визначити його мiсце перебування за допомогою сигнала його мобiлки,якщо е з ним i був звязок ?

*
*****

Щось це схоже на сценарiй одного з фiльмiв ! Дуже дивна поведiнка, цього понтореза !

Р
Рахів

Мужик !!! Мало хто може вижити в таких умовах!!!

БГ
Біар Грілз

Молодець що вижив. Но тепер кіби ще заплатив за пошукову операцію хоть 10 тисяч євро та більше би не тратився нигда!!!!

В
Ворюга

Домик под Темнатиком?

В
ворюга

А раньше позвонить?

А
Аро

Бесмертен)виживший) Но ще не 100%

Ш
Шоні

Марго заперевальна,20:26,ти под моєм іменем ся не крий!

Ш
шоні

києвлянин ойойой! що там у вас із грамотністю?!

Й
йотьо

...і в гузицю добре накопали, щоб більше сюди не пхався

М
Місцевий

Чортяка. Нагнав біса в людей. Але норм. Молодець що вижив.

В
вата

так хочется, чтобы нашли парнишку

С
СУСАННА

НАЩО ШУКАТИ ІДІОТА,ЯКИЙ НЕ ДАВ РЯТУВАЛЬНИКАМ НОРМАЛЬНО ПОВЕЧЕРЯТИ НА СВЯТВЕЧІР І ВІДСВЯТКУВАТИ В КОЛІ СІМ"Ї РІЗДВО,БО ПОПХАВСЯ В ГОРИ. ХАЙ ТАМ УДОБРИТЬ СОБОЮ ЯЛИНКУ.

Х
Хто

Дякую Богу що все гаразд

Читайте також