Надію Савченко буде звільнено - Порошенко

16
7

Про це Петро Порошенко заявив після закінчення переговорів у Мінську.

За його словами, українська військовослужбовець Надія Савченко, яка перебуває в московському СІЗО за звинуваченням у причетності до загибелі російських журналістів під Луганськом, буде скоро звільнена.

Таку інформацію оприлюднює Радіо Свобода з посиланням на Reuters.

За словами адвоката Савченко, Миколи Полозова, варіантом може бути амністія, помилування, обмін у форматі "всіх на всіх", передають РИА Новости.

Коментарі

ПД
Православний дяк

Йой Боже, пак тото буде дуже св"ята жона, кить годна 60 днів нич не їсти. Ісус Христос і тот лиш 40 днів постився. Ізробіт із ниї образ, та ї цюльовати будеме.

В
Віталя

Ой вибачаюсь - все таки платно - в них є свої спонсори!!! А після вибори спонсори качають бабки з народу сторицею!!! Тобто в загальному смішать за наші з вами гроші

В
Віталя

До Дааа : Жирік шоумен, блазень - такий як у нас Ляшко - їх слова вітер! Але ж весело - того й голосують за них) Інші взагалі нічого не роблять - ці хоч смішать безплатно)))

7
777

Вся ця історія якась садистська, адже Росія не одного українського військового могла вивезти, полонених багато, могли влаштувати аналогічне судилище, але чомусь вивезли саме жінку. Невже Путін отримує моральне задоволення від того, що ця жінка - живий символ непокірності України - сидить у російській в'язниці?

1
1

Дуже легко звести наклеп на людину...Якщо ви такий друг,то зверніться до міліції.Зараз майже на кожного можна всяку брехню знайти на всяких фейсбуках.

Д
друг

Обережно! Не дайте себе обдурити крадiю та аферисту!!! Шолтiс Юлiй Людвикович, який мешкае в Закарпатськiй областi мiстi Мукачево по вул. Берегiвськiй буд. 28, кв. 15 (тел. домашнiй4-41-41, моб. – 0995061005) зарекомендував себе, як людина що здатна на шахрайство, обман а також крадiжку. Дуже небезпечна людина – лицемiр, мае аморальнi задатки. Постiйно пропонуе послуги на виконання ремонтних робiт в будiвлях, спорудах та помешканнях, а потiм намагаеться обдурити, а кошти привласнити I розтринькати на свiй розсуд. Його батько Шолтiс Людвик Людвикович I мати Шолтіс Габрієлла Іванівна синка покривають та створюють йому всi умови для можливостi творити беззаконня. Попереджаю всiх на майбутне – це дуже небезпечнi та лицемiрнi люди. Будьте обережнi при спiлкуваннi I особливо коли будете мати з ними якусь справу.

Д
Дааа

Жирік казав сяде на 20 років

Читайте також