Нагірному не вдалося через суд вибити собі м'яке покарання

10
7

Про це повідомляє відділ організації прийому громадян, розгляду звернень, запитів та зв’язків з громадськістю прокуратури Закарпатської області.

Вищий спецiалiзований суд України з розгляду цивiльних i кримiнальних справ, підтримав касаційну скаргу прокуратури Закарпатської області та повернув справу на розгляд до апеляційного суду у зв’язку із м’якістю покарання.

Суд призначив покарання у вигляді 8 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами.

Нагадаємо, що ввечері  19 листопада 2012 року Павло Нагірний, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, керуючи автомобілем марки „Mitsubishi Pajero” на 68 км об’їзної дороги м. Хуст, грубо порушив вимоги Правил дорожнього руху України - виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з автомобілем марки «Daewoo Nexia GIX» за кермом якого була 32-річна жінка, а пасажирами – троє дітей.

Внаслідок трагічної ДТП жінка та її  7-річна донька загинули, а інші діти отримали серйозні травми. Натомість Павло Нагірний не зазнавши будь-яких серйозних тілесних ушкоджень, покинув місце трагедії. В подальшому він намагався різними методами уникнути правосуддя і навіть переховувався в Угорщині де його було знайдено та екстрадовано в Україну.

Нагірний також уникав правосуддя – втік закордон, був оголошений у міжнародний розшук та 6 квітня, завдяки скоординованим зусиллям правоохоронних органів, затриманий у столиці Угорщини - місті Будапешті, звідки його було екстрадовано в Україну, де він під вартою чекав рішення суду.

Коментарі

І
істина

таким мерзотникам пожиттэве! А ще побачимо який вирок винесе суддя Придачук Олег-перевертень в мантії який навмисно зволікає э судами вбивці лікарки з мукачева, яка навесні пяною в дриск за кермом, врізалася в мирну хресну ходу біля с.Глибоке.Звичайно мати злодійка дочки вбивці всіх купила з потрохами, але ж громадськість стоїть на пульсі цієї сімейки злодіїв, вбивць, наркоманів, аферистів, хабарників, корупціонерів, які за останні роки незалежності, будучи на керівних посадах грабували державу. зловживаючи своїми посадами і підкуповуючи за брудні хабарі високі владні чини.Ось тепер Україна має розхльобувати ці помиї, які наколотили такі як Балажі, Нагірні і їх співучасники з УМВС, прокуратури, судів, місцевих влад і київських патронів.

Т
так

Таких людей як Нагірний потрібно виховувати, бо вчинив дуже тяжкий злочин на підпитку. 8 років - це нічого. Через 3-4 роки, а можливо і скоріше його випустять. Чи це Нагірного чомусь навчить? Та, звичайно, що ні. А дали би 25 років, то такий термін увязнення мав би повчальний характер і для Нагірного, і для інших таких як він у суспільстві. Дуже шкода, що в Україні ніякої поваги до людського життя немає. Костя Міладзе вбив жінку і відкупився, ніби- то людське життя для нього, це товар!

Т
тячивець

щире співчуття батькові і чоловікові цієі сімьї тримайся друже все закарпаття тебе підтримує а то чмо хай горить у пеклі

У
У

В дійсності 8 років це забагато... Можете мене заплювати! З точку зори моралі я би виділив кошти на кастрування, і посадив його у само кончену тюрму. Тепер про закон коротко: якщо ви збиваєте людину то міра покарання не йде як за вбивство. Так як ви керуєте транспортним засобом підвищеного ризику. Ви можете на джипі влетіти в чері qq розчавити цілу сім'ю і получити всього три роки.. і то... Просто дебільні у нас закони! У Миколаєві батько вбив свою дитину, хлопчику було 6-ть років, убив жорстоко на очах у матері. Ніхто не визвав міліцію, крики дітвака булу чути у всьому під'їзді... моя хата скраю! Засудили батька до 8 років, мати не тронули так як є ще одна дитина. Всі чули, але напишу: у Франції батько вбив 3-ох літнього дітвака, мати нічого не зробила. Почула сосідка на крики хлопчика, визвала поліцію але було пізно. Вердикт: батька засудили на 30 років, мати за те що нічого не зробила на 12! Відчуваєте різницю у "законах"!

О
Окружком

Перечинський суддя Амарович, що подібне скоїв на Ужгородщині, іде в депутати від провладної партії Солідарність.

2
234

П,дарас!

1
123

В принципе это всего примерно треть того срока, который Нагорный должен бы отсидеть. А в целом ему полагался срок не меньше 20- и лет. Этот срок не делает Украину демократической страной, если за такое тяжкое уголовное преступление органы фемиды не сочли нужным вынести более строгий срок наказания. Ведь убил он мать и её дочь, а двое других детей, будучи за рулём автомобиля в пяном состоянии, он на всю жизнь покалечил.

Читайте також