Нагороди до Дня незалежності отримає 25 жителів Іршавщини

6
0

Днями відбулось засідання президії районної ради під керівництвом голови райради Станіслава Сухана.

На розгляд депутатів винесли два питання. Перше стосувалось погодження кандидатур для нагородження ювілейною нагородою до 20-річчя Незалежності України, друге -- проблеми вузькоколійки. Участь у засіданні президії взяв і голова райдержадміністрації Віктор Феєр.

Для початку депутати затвердили кількість кандидатур, які подаватимуться для нагородження. Їх буде двадцять п’ять. Відтак визначилися з критеріями і сформували перелік претендентів. До цього переліку ввійшли четверо колишніх голів райради, стільки ж сільських голів, троє керівників райдержадміністрації, представники духовенства, судової влади, підприємці, очільники благодійних організацій, медичних установ, приватні підприємці, що працювали та брали активну участь у громадському житті району з 1991 року, обирались депутатами обласної та районної рад.

Керуючий справами райради Євген Свириденко ознайомив присутніх з листом регіонального Фонду державного майна України в області, що стосується вузькоколійки.

Як проінформував голова райради Станіслав Сухан, у Довжанському лісокомбінаті на зберіганні знаходились 583 штуки рейок, двісті з яких продали. Досі не назвали конкретної цифри, скільки залишилось. Є ще ряд запитань, на які поки не вдається знайти відповіді. Тому райрада звернеться у відповідний суд, аби розглянув продаж вузькоколійки і прийняв відповідне рішення, -- зазначив голова райради.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також