Наказ Порошенка: Всіх військових комісарів України - в зону АТО

7
9

Про це йдеться на сайті президента України.

За його наказом Міністр оборони України Валерій Гелетей повинен направити в район проведення антитерористичної операції у Донецькій та Луганській областях військових комісарів.

Документом доручається направити до зони АТО для проходження військової служби військових комісарів районів, міст, областей.

У Розпорядженні зазначається, що на посади військових комісарів, які вивільняються, можуть призначатися військовослужбовці - учасники антитерористичної операції, які зазнали поранення, іншого ушкодження здоров'я, однак визнані військово-лікарськими комісіями придатними за станом здоров'я для проходження військової служби.

Коментарі

1
125

колекторські компанії та працівників банку- усіх туда, менше будуть з людей здирати гроші та по домах ходити!!!

Н
НАРОД

Великі полководці Сидорчук із Шараничом поведуть ці полки прокурорів і міліціонерів

ДR
до Romario

слова свого не тримаєш, ось і твої прохання не виконують. Хоча нема на цій планеті особи, щоб свого слова тримала, а колись була. Коротше, грошей у тебе мало, будеш їх мати достатньо - будеш і президентом, і бабку збиту на піш. переході зможеш зробити винною в ДТП.

R
Romari0

Наказ наказом, я декого теж дещо просив, моє проханя мало бути вище президентського наказу (згідно Біблії, бо ми християни паперові), я через 4 (чотири!!!) місяці отримав своє, а просив на вечерю. Ефективність де??? Свої інтереси й своя срака перш за все.

Ю
Юра

працівників податкової служби у зону АТО.ось там будуть ТРОФЕЇ.а не хабарі від тих людей які воюють за МИР.

1
111

Правильно, най не хабарі беруть, а йдуть воювати як прості наші хлопці, а то корупцію не викоренимо.

Й
Йовжіко

держслужбовців та працівників правоохоронних органів, які працювали на керівних посадах за часів президентства В.Януковича, всіх в АТО.

Я
Я

Нарешті, зараз всі по лікарняним сховаються.

Ш
Шоні

І ментів з прокурорами тоже, ото-то люстрація!

Читайте також