Налякалися? Мер Рахова зупинив скандальне рішення сесії "про імпічмент"

4
9

На сайті міськради Рахова з’явилося розпорядження мера Віктора Медвідя «Про зупинення рішення сесії міської ради» з вимогою до Верховної Ради України про імпічмент Президента України, а також відставку Генпрокурора та міністра МВС України.

У розпорядженні зазначається про те, що нібито «приймаючи вказане рішення, міська рада порушила вимоги п.2 ст.19 Конституції України, ст.4, п.3 ст24, ст.25 Закону «Про місцеве самоврядування в Україні»».

Нагадаємо, скандальне звернення до Верховної Ради України з вимогою звільнення Авакова, Луценка та імпічменту президента Порошенка Рахівська міська рада ухвалила на черговій сесії, яка пройшла 22 березня. За рішення тоді проголосувало 17 з 26 депутатів Рахівської міськради.

Вже на наступний день 23 березня голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль відреагував на дане рішення Рахівської міськради, і пообіцяв оскаржити рішення Рахівської міськради в суді.

Крім цього, він заявив, що особисто ініціює перед Верховною Радою України питання про дострокове припинення повноважень Рахівської міськради й призначення позачергових виборів.

Коментарі

КВ
Ковтун Василь Дмитрович

Шо ся чудовати- у нас з усім так робиться. Крок вперед, а потім два кроки назад.

К
Кардан

Нахрена далисьте задню?????? Позорище!!!!!!

Ч
Читач

Ще най проголосують за рахівську республіку-тоді буде ще цікавіще....

П
Правдоруб

...холопи є холопи, ніколи з Івана не буде пана...

Л
Ласло

Вони би ще одночасно проголосували і за імпічмент Трампа.Було би цікавіше.

В
Вася

Пітьовка Медвідь шубець члени голубої партії ляшка самі себе розвели дякуючи москалю, васьо з завидова вже не кандидат в губернатори. Гена розвів селюка пітьовку.)

АВ
А все

А всі підтримали.... Показали як за свої гузиці переживають... Молодці! Так тримати! Робити не по клавішах стукати. Барани й пусті місця, а не люди.

В
Вася

Медвідь -член Радикальної партії. Ляшко критикує владу, вимагає цих відставок, а Шубці-Медведі проти Ляшка???

В
Вова

Уже їм Москаль пригрозив, та за свої п'яті точки більше переживають, як за людей. Такі вчинки лібше не робити, чим потом давати задню. Позор!!!

Читайте також