"Намисто - для рашиста": Художники на Закарпатті виготовляють "подарунки" для ворожої техніки (ФОТО)

15
0

На Закарпатті митці також працюють на перемогу України. Наразі художники, які раніше працювали з металом, робили скульптурні композиції нині виготовляють "їжаки" проти ворожої техніки.

"Кожному рашисту - по намисту. Арт-об'єкти сьогодні виглядають саме так, художники працюють, і готові боронити свою країну до кінця. Пишаюсь нашими Героями! Слава Україні!", - каже художник Олег з Ужгорода.

"Працюємо наразі безперервно, навіть вночі. На вчорашній день 1500 дуже симпатичних "їжачків" відправлено на позиції наших військових, на фронт. Відпрацьована технологія. "Їжачків" робимо не з суцільної арматури, а з профільної квадратної труби (15х15, 20х20), яку загострюємо на кінцівках. Таким чином, ворожий колісний транспорт далі вже не поїде, якщо потрапить на цей наш мистецький витвір. Це наш подарунок російським фашистам", - розповідає Андрій.

Станом на 9 березня вже виготовлено і відправлено за призначенням біля 2500+ одиниць. Сьогоднішні потужності дозволяють виготовляти 500/день, якщо треба буде, розширять до 1000/день.

Хто має бажання допомогти, ось рахунок: 5168 7456 0927 8038.

Денна потреба в матеріалах з розрахунку 500 штук: 10 794 грн.

Всі питання – за телефоном: +380677746025.

Таким чином ви також долучитись до цього гарного мистецького проєкту.

Зупинимо ворога разом!


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також