Напад на журналіста Глаголу в Ужгороді перекваліфікували на кримінал

5
8

Правоохоронці змінили статтю на умисне заподіяння журналісту побоїв (ч.2 ст. 345-1 КК України), через те, що він у той час проводив законну професійну діяльність.

Про це повідомила прес-служба прокуратури в Закарпатській області. 

У прес-службі зазначають, що Ужгородська місцева прокуратура надала письмові вказівки слідчому головного управління національної поліції Закарпаття, який здійснює досудове розслідування  у даному кримінальному провадженні. Зроблено це з метою встановлення всіх обставин справи та прийняття законного  рішення.

— Попередньо за фактом злочину відкрили кримінальне провадження за хуліганство, однак, ознайомившись із першочерговими обставинами справи та опитавши сторони конфлікту, кваліфікацію провадження змінили на ч.2 статті 345, - йдеться у повідомленні національної поліції Закарпаття головного управління.

Зазначимо, що  згідно ч.2 ст. 345-1 КК України, за умисне заподіяння журналісту побоїв передбачене покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Коментарі

О
Олеся

Якби журналісти не обурилися,так би і «спустили» все як завжди. Шкода,що речники у поліціі не були «у шкурі» журналіста і у світі не розуміються! Толерантності,підтримки,співчуття-нуль! Головне їхнє завдання-прогнутися перед вищим керівником! На жаль! А Віталіка підтримуємо всім «журналістським корпусом»!!!

П
правда

бидло кіношноє на нари кіно крутити зекам

ВП
віталік прозрів

прикольно боло, коли Віталік ізображав сліпого-просив діти, жеби му гроші поміняли

T
Trump

Ужем раз писав, Віталік хотів сенсацію, має сенсацію. Отпи......или го, бо йому сенсацію треба, ай фільмований матеріал. Має боти всьому міра, а вун ходить, врагов собі глєдає, людий провоцирує, бо йому треба матеріал. Най си тото удостовірєрія журналіста пан Віталік Глагола в гузицю задіне.

У
Ужгородець

Так так. Треба усіх чурбанів з Ужгорода назад у гори висилити, най там дале баранів пасуть.

СК
Степан Крук

Эй, ишяк кавказкий! Тут тэбэ нэ здесь! Ты кому спишь, видишь уже днём? Бери свой вещь и на выход виходи,, сдышишь!??

ГО
Гряз общества

Пяний елемент, тоїть то било, думаю пойме хоть так шо воно неадекватне.

П
Переселенець

У тюрьму їх. Там їх научать як треба говорити і поводитися мижи людьми, а через 5 років увидиме їхні блатний базарчик.

Читайте також