Напад на журналіста в Ужгороді: легкі тілесні у вигляді 4 ударів у голову (ВІДЕО)

5
7

Віталій Глагола розповів Мukachevo.net, що найбільше йому прилетіло від 45 – річного власника кінотеатру.

Нагадаємо, закарпатський журналіст відвідав кінотеатр в Ужгороді під назвою «5 елемент», де побачив конфлікт між дівчиною та працівниками кінотеатру.  Вона вимагала книгу скарг, але у грубій формі їй відмовили, а згодом працівники закладу почали сваритись з журналістом.

Віталій Глагола неодноразово попереджував про те, що він є журналістом і має право фіксувати їх на телефон, тим паче, що це громадський заклад, а вони є його працівниками. 

Після цього працівники закладу вирішили доказати свою правоту кулаками.

— Менший вдарив мене один раз, не сильно. Інше великий. Я й не рахував скільки разів отримав, мінімум  4 рази в голову, і 2 в груди. Все інше не сильно, - розповів редакції Віталій.

Звісно, після цього він звернувся до медиків які офіційно зафіксували йому легкі тілесні ушкодження.

Коментарі

ДБ
До Богдана

До Богдана.. Ти лошара.. Це не 90-и. І такі бики не мають права так поводитись. Тим паче при свідках. Ти сам навірно перець з 90... Власник бидло

В
Вася

До Богдана А що закон тільки вибірково можна дотримуватися? Чи закон один для всіх? Кожен має право знімати в громадському місці! Хоч де в любому громадському місці! Да в тому кінотеатрі повний "безпредєл" Цей бидло власник тупо може накричати на дітей бо вини там бігають... А Ужгородці терпіли! Ведуть туди своїх дітей і терплять!

Й
Йовжи

Коли вже йолопу Емілу Турченко так дадуть мзди?

І
Іван

Пане Богдане, із Вашого коменту я зрозумів, що пянючим в хлам ходити по громадським закладам д багат дітей та жінок то є нормально? Тобто Ви повністю за то щоб ужратися до білої гарячки і волати на сесь заклад, що "Я всесильний, порішаю всіх, мені по-фігу всьо, Валера поможи, ліфт спряч мене?" Якщо так, то мені Вас шкода пане Богдан! Якщо є проблеми, то їх треба показувати на широкий загал. аби робили висновки, якщо нажерся як свиня, то сиди дома, а не качай права, якщо ти і власник закладу!

Б
Богдан

Як кажуть в Закарпатті, перебачте, але подивився все відео і роблю висновок: тут Глагола, який звик всюди пхати свого носа, перебрав. Де та дівчина, яка просить книгу скарг? Чому Глагола просто тупо знімає на телефон людей, без їхнього дозволу й постійно провокує їх цим на сутичку, бійку. Глагола вліз в дурну ситуацій й замість того, щоб вчасно вибачитись, зупинитися, він почав тикати свою власкорівськість каналу СТБ. Головою треба більше думати Глаголі, а то "возомнил" /запишався-українською/ себе всесильним. У випадках з суддями, даішниками, коли ловив їх п"яними, молодець, а в кінотеатрі повів себе як пронира.

ЦЄ
Цвірінь Євген Горобуськович

Це лиш приказка = казка стане згодом реалією жахливою для непотребу, що модерує/ цензурує даний сайт.

Х
ххх

Та бо Ви ужгородці самі такоє допустили. Наупускалисьте до себе чурбанів. Ті ходили та барижили вашим дітям, а на ті гроші кінотеатри, кафе, магазини строїли. Тепер до того офігіли, що у очі починають лісти. Скоро стріляти вас там начнуть, алем увидите.

Читайте також