Нападникам на мукачівського підприємця світить до 15 років (ВІДЕО)

6
11

Справу кваліфікували як замах на вбивство. Потерпілий досі перебуває у стабільно важкому стані.

Більше про резонансний злочин у сюжеті ТСН, а також у новині від Мукачево.net: У Мукачеві жорстоко побили підприємця: постраждалий без свідомості у комі, лікарі борються за його життя

Коментарі

П
Пішті

Один мукачівський журналіст на другий день після побиття формував думку другого журналіста з Ужгороду, що жінка потерпілого дала свідчення у міліцію і згадала одне відоме прізвище. На відео жінка говорить зовсім інше! Цікаво звіди у цього. Журналіста така оперативна інформація? Чи не знає випадково адмін сайту?:)))

П
Пішті

Не меригуйтеся. Довго жити буде! Ще не одного швирне на бабки:)

І
іві

Точно ідіотка. Ти шо з потолка такі новості придумуєш??? Ти шо чокнута чи шо таке морозити?!! Перестань уже

ДЛ
До ЛОРА

ТИ ВЖЕ ДОСТАЛА! ТИ ХОТЬ ЗНАЄШ ЖЕНЮ? ВЖЕ У ДРУГІЙ СТАТТІ ПИШЕШ ШО ВІН ПОМЕР, ТО 25 ЧИСЛА ПОМЕР, ТЕПЕР ПИШЕШШО ПОМЕР! ти ЗДУРІЛА! ЗАКРИЙ РОТ І НЕ ПИШИ ДУРНОЄ! НЕНОРМЛАЬНА!!!!!! ВІН ЖИВИЙ!!!! ІДІОТКА!!!!

4
444

Це случайно не той Федя що був головою комісії в Підгорянах

Л
лора

Оставте цого Котуновича в спокои вин сьгодни помер в ликарни.

G
gfdhk

Люди!!Ви що подуріли всі?Як можна таке писати про людину,яка зараз лежить у комі??!Він що,серійний вбивця,маньяк?!Чому ви так зловтішаєтесь??!Я не розумію,як деяким дописувачам рука поаертається таке писати?Чому ви такі злі?Навіть якщо він позичав гроші,хай навіть багато,це рривід скоювати замах на його життя?Тих людей,які це зробили,Бог накаже,і набагато гірше,ніж Женю.Та ви всі психічно нездорові,хто насміюється над цим горем.Такі самі,як ви,це і зробили.Не люди,а затуркані тупі недоразвиті особи.

З
Золи

До Іри- чому це Федя ублюдок? Бо правду написав???

І
Ірина

Федя ти настоящий ублюдок

Ф
Федя

Місяць назад батька цього "підприємця" су виселив з дому, тому що цей " підприємець" без відома рідного батька понаберав у людей грошей під росписки, а віддавати не хотів! Так само його виселяли і з квартири, по тій самій причині. А людей перекидав на гроші дуже багато! Хоч би не помер, хто гроші повертатиме? Дасть Бог виживе!

Ф
Федя

Знову нема резонансу. Дали грошей на 1+1:))) тепер з афериста будуть ліпити потерпілого підприємця:))) цікаво чи будуть у сюжеті потерпілі від афер цього пана люди? :)))

Читайте також