Напередодні свят супермаркети Ужгорода кишать не тільки покупцями, а й тарганами та пацюками (ФОТО)

13
12

Непроханих гостей під час шопінгу запримітили нещодавно у двох популярних супермаркетах обласного центру самі ж відвідувачі, й виклали фото у соцмережі.

Спершу на фото були зафіксовані пацюки у Велмарті, а тоді таргани у Вопаку.

По першому інциденту вже дійшло до офіційних санкцій: супермаркетом зайнялася санепідемстанція. Сподіваємося, що і тарганів Вопаку не пробачать.

Мукачево.net, фото з соцмереж

Коментарі

А
адмінам

Ви напишіть чому великі підприємства Ужгороду один раз співпрацювали з Барвою і більше не хочуть, а заключають договори на знижки і подарункові сертифікати для працівників з мережею Вопак?

А
Аферистам

Будьте уважними. Дата на ціннику Вопак 13.12.2013 )) Всі бігом у Барву !!!

О
Олена

Учора були в супремаркеті Велмарт, і на власні очі бачили величезного пацюка!!! Звернулись до продавців, вони сказали, що розберуться. чесно кажучи, були в шоці від побаченого!

Х
ххх

дякувати п.Балогові ,що на Барві такого не має.ХА-ХА

РБ
Реклама Барви

Йсе акція для жителів Унгвара. Оби йшли у Барву, бо туди нико не ходить. Шкода лем тих, ко жиє у Мункачі, бо мусять лем у Барву йти, та годинами перевіряти товар на термін придатності.

У
Ужгородка

один цінник з 2013 року. збережіть собі на память і щура і таракана. може ще пригодиться.

Й
й

дата на ціннику 13.05.2014 7 місяців тому? чому ви лише тепер опублікували? "Напередодні свят"? Гиги)))) Дуже примітивно)

Н
Немо

ДО Марии!!! Вы наверное считаете нормой когда на прилавках тараканы и крысы!!! Да, люди сами приносят в сумках и разбрасывают в магазине,тогда куда охрана смотрит почему пропускают в магазин с непрошенными гостями?????

R
ri0

Це вже скільки часу це фото блукає мережою. Не забудьте через рік те саме опублікувати. Більшість точно що забуде й буде сприймати як свіжак

М
Марія

Може це висамі приносите і підкидаєте цих непроханих гостей. на черзі мабуть сільпо. В шоколаді залишиться тільки Дастор? як не соромно перед новим роком шукати проблем людям? Хоча це не дивно лиш би в сусіда було гірше. Бог вам суддя.

Н
Некрасно

Ой-йой-йой!!!!!! Недобросовісна конкуренція...

Д
джо

покажите дасторовских бабок 70 летних которые ковбасу рижуть))))

Читайте також