Напередодні виборів на Берегівщині роздавали гроші за "Заступ"

7
0

Як стало відомо Мукачево.net напередодні виборів були зафіксовані випадки підкупу виборців у місті Берегово та кількох селах району.

Зокрема невідомі пропонували виборцям проголосувати за партію "Заступ". Пропонували по 100 гривень. Такі випадки зафіксовані в угорськомовних селах Великі Береги та Яноші.

Також у п'ятницю за "Заступ" у такий самий спосіб "агітували" у мікрорайоні м. Берегова. А саме там, де знаходиться найбільш "проблемна" дільниця міста - №210665 (у приміщенні Берегівської школи-інтернату).

Нагадаємо, що 25 травня 2014 року, під час виборів Президента України поблизу цієї дільниці було зафіксовано спробу підкупу виборців. Тоді в одному з кафе мікрорайону колишні "регіонали" пропонували також по 100 гривень тим, хто віддасть свій голос за кандидатуру Михайла Добкіна.

За нашою інформацією партійний штаб "Заступу" на Берегівщині контролює колишній заступник міського голови м. Берегово, колишній член Партії регіонів Михайло Ляшко.

Також вже повідомлялося, що 24 жовтня до міліції м. Мукачево надійшло повідомлення про те, що в селі В. Лучки Мукачівського району довірена особа політичної партії "Заступ" роздає гроші за підтримку цієї політичної партії. Останню пов'язують з людьми Миколи Присяжнюка, колишнього міністра АПК, який нині знаходиться у розшуку.

Мукачево.Net

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також