Напередодні виходу скандального сюжету про "приватизований" кордон суд повернув "зельонку" державі

9
3

Повідомлення про відповідне рішення Закарпатська прокуратура оприлюднила у п'ятницю, 25 грудня.

Таким чином Апеляційний суд Закарпатської області залишивши без змін рішення Берегівського районного суду, яким скасовано фактично виділення та приватизацію 17 га землі на кордоні з Угорщиною в Берегівському районі. З цього приводу було зроблено 9 позовів від Адміністрації Державної прикордонної служби України та Мукачівського прикордонного загону. Цікаво, що рішення про виділення землі ухвалено наказами головного управління Держземагентства у Закарпатській області.

Мова йде про так звану "зельонку" - землі на самісінькому державному кордоні, кудою активно йдуть контрабандні потоки.

Зауважимо, що вже у неділю, 27 грудня в програмі ТСН.Тиждень вийшов розлогий та шокуючий сюжет про ситуацію на українсько-угорському кордоні в межах Берегівського району, де прикордонні землі попри суперечність закону виділено у приватну власність.

Більше про це дивіться у публікації: ТСН.Тиждень показали, хто приватизував і контролює українсько-угорський кордон на Закарпатті (ВІДЕО)

Читайте також по темі: «Контрабанда на Закарпатті зупинилася», але тільки не «зельонкою». Тут потоки перерозподілили

Mukachevo.net

Коментарі

ТР
ТСН респект!

через ці дірочки, приватизовані на кордоні з Європою, проходять на мільярди доларів, щоденно контрабанада. Але це кришують державні органи в різних відомствах. Причім роками!!!

І
Іштван

Чекайте, тут вроді коменти анонімні? чого би сюди не кидати дані відомих контрабандистів? Вони ж між нами, сусіди, односельці...

М
Мукачево

Нічого собі клаптичок!!!! Хтось все життя мріє про діляночку в розмір однієї " пачочки цігаретликів", а хтось так "нашироко жиє"!!!!

Читайте також