Нардеп Юрченко скоїв ДТП і напав на водія у центрі Львова (ФОТО, ВІДЕО)

12
3

8 липня у центрі Львова 32-річний позафракційний нардеп Олександр Юрченко за кермом Ford Mustang в’їхав у Volkswagen Jetta, а потім напав на його водія.

Як повідомляє нардеп Гео Лерос у Facebook, Юрченко на своєму незадекларованому Мустангу ледь не вбив людей, перебуваючи під кайфом, влетів у Фольксваген у Львові. Після аварії він намагався втекти, його затримали місцеві. У його крові були знайдені важкі наркотики".

Лерос оприлюднив відео інциденту, а також фото нібито експрес-тесту Юрченка на наркотики.

Юрченко обирався від "Слуги народу", але його виключили з фракції після скандалу з хабарем.

Аварія сталася на площі Міцкевича о 14:10. Юрченко на Ford Mustang із держномером КА1988СТ (видання відзначає, що 1988 – це рік народження Юрченка – ред.) заднім ходом виїжджав із паркінгу готелю "Жорж" і в'їхав у Volkswagen Jetta, який їхав по головній дорозі з проспекту Свободи в напрямку проспекту Шевченка.

Після ДТП нардеп намагався втекти на авто, але не зміг, бо дорога була заблокована іншими машинами, які стояли у заторі.

Водій Volkswagen 25-річний львів’янин Всеволод Боровець почав знімати те, що відбувається на мобільний телефон. Тоді політик вийшов з машини і став виривати мобільний з рук потерпілого.

За словами Боровця, нардеп вдарив його автомобіль двічі – перший раз із правого боку, коли виїжджав заднім ходом зі стоянки, а потім, коли намагався втекти, посунув машину вдруге.

ФОТО VARTA1.COM.UA

Постраждалий каже, що Юрченко намагався силою забрати його телефон, "поводився неадекватно й агресивно, декілька разів вдарив та штовхнув" його і погрожував проблемами.

Боровець також стверджує, що координація рухів нардепа була порушена, він мав "ненормальні зіниці".

Постраждалий каже, що їх обох доставили на перевірку на стан сп'яніння, і у Юрченка експрес-тест показав наявність MDMA, відомого як "екстазі".


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Н
Нестор

я казав, що за Царьовим, Ратою, Калашником ще будете плакати. Єден Кива поки що справляє враження найбільш розумного і адекватного. ушитким іншим вісссонлаташро!

РВ
Розстрільяти всю Сімю Юрченка

Застрелити Юрченка! Атовці Покажіть шо Можете!

Г
гість

а якщо б його ще тоді за хабар посадили то не було б цього ДТП. І щастя що без жертв. і щастя для так званих "слуг народу" що народ бачить яку нечисть вони брали до себе в зграю і більш за них хіба дебіл проголосує або вже зовсім неадекват якийсь. Як можно було набрати кандидатів на помийках , в кулуарах та будуарах публічних будинків, по тюрмам по смітниках я уяви не маю. Одна нечисть , шлюхи , неадеквати та ідіоти

Читайте також