Нардеп Ланьо став одним з віце-президентів ФФУ

31
15

До цього закарпатець тривалий час очолював федерацію футболу Закарпаття.

Новий склад керівництва ФФУ включно з головою було обрано 6 березня. Федерацію футболу України очолив Андрій Павелко. Його конкурентом був Ігор Коломойський, але набрав лише 8 голосів. Ще один претендент - Ярослав Гриць - лише 7 голосів.

Першими віце-президентами Федерацію футболу України було обрано Олександра Бандурка і Вадима Костюченка. Віце-президентами - Сергія Куніцина, Василя Орлецького, Олега Шкребу, Віктора Межейка, Михайла Ланя, Ігоря Кочетова та Володимира Лашкула.

Зауважимо також, що Михайло Ланьо був обраний на останніх парламентських виборах до Верховної Ради від свалявського виборчого округу.

Мукачево.Net за матеріалами ФФУ

Коментарі

З
Закарпатець

Добре сказав свого часу Павло Чучка-молодший у вірші "Двигайме фотбал": "Доста ганьба, же не видять пани у столиці, Же ми фотбал свуй запхали маттери в гузицю". Славні традиції крайового футболу спочили з СК "Русь" і не тільки; там грала спортивна еліта краю - освічена, вихована, інтелігентна, зі здоровим гонором!

Я
Я

Критиканти не паліться, заздрість то гріх !!!

Б
Бачі

Електорат має таку владу на яку заслуговує!!! бандюгани при владі ще і у футболі

М
Мукачево

Михаил Иванович !!! Гордимся!!!!

*
***

вітя ти хворий на голову чувак , про який ти тут розвиток пишеш , ти точно не в курсі справ про внутрішні чемпіонати нашої області , так аби ляпнути

В
Витя

Поздравление Михайлу Ивановичу!!!!!! Если бы не он досих пор футбол бы на Закарпатье не развивался, а за детский футбол вообще бы все забыли, как раньше всех судей били на футболах так бы и били и напрягали дальше!!!!! После прихода на пост Призедента федерации футбола Закарапатье сколько появилось областных команд, раенных команд, стал сильнейший чемпионат области!!!! Люди хоть узнали что такое футбол в реалии а не из телевизора!!!! Так что писать и хоть что и пиз...ть это не мешки тягать!!!!!! А перед тем как писать хотя бы минимально узнайте зделал он для областного футбола что то или нет!!!!!!!

С
Спорт

Куди Україно йдемо?. Невже в цій державі не має людей які щось зробили для футболу? Невже блюк це лице футболу нашого краю? Горе тобі футболе з таким функціонерами

ДЯ
до я

ти знаэш грав чи нет ?

М
мукачівець

Ми самі винуваті, що маємо таку Верховну Зраду, бо на кращу не заслуговуємо. А відносно екзаменів для нардепів цілком підтримаю. Баранів треба вчити, тоді вони щось розумне мекати почнуть!

*
***

Дуже сумно, що колишні злодії. рекетири займають високі державні посади.....це сором і ганьба України!

П
патріот

У Верховній Зраді 90% жуликів-бандитів, які навіть початкової освіти не мають, но мають вищу куплену, а самі тупі до безмежності.І вообще Верховну Зраду скоротити наполовину і при обрані їх депутатом, зробити незалежний екзамен на знання Конституції і інших законів, бо більша половина з них елементарного не знають коли була прийнята конституція!!!

Т
тттт

подкарпаторуський край - європейський уругвай.... неперший жулик, який проліз до кормушки, похоже "русини" НА БІЛЬШЕ як се чудо не валовшні((( пздц

Ю
Юра

Вітаєме Михайла Івановича Чинадьово усе за вас

Я
я

а ви кажете жити по новому) ця людина футбол хіба шо по тел дивиться) ніколи не грав, доки не став головою ФФЗ

Ф
Фотьбал

Вітаємо Михайла Івановича! Перший русин який заняв такий високий пост у українському футболі!!!

Читайте також