Нардеп Мошак прокоментував повстання селян у Тур'ї Бистрій

11
16

Днями у селищі Тур'я Бистра, що на Перечинщині, місцеві жителі перекрили дорогу на знак протесту проти вирубки лісів та вщент розбитої лісовозами дороги.

У прес-службі народного депутата Сергія Мошака повідомляють, що громада села звернулася до нього за підтримкою.

«Потрібно розібратися, що там відбувається, ведеться там санітарна вирубка чи ні. Для цього має бут проведена експертиза. Я вже спілкувався по цій ситуації з керівниками району, з головою районної ради та адміністрації, вони тримають ситуацію на контролі. Однак, я переконаний, що якщо люди вийшли на вулицю, значить їхні інтереси не були враховані, тож я прослідкую, щоб порозуміння було досягнуто вже найближчим часом», – прокоментував ситуацію політик.

Коментарі

МС
мешканець с. Т. Бистра

Словаки до нас ходять, вирізати ліс і винищувати ліс,і на цьомц заробляють, а самі їдуть додому, в Словакію, де ліс бережуть як свою зіницю ока!!Наші чиновники за грошовий откат, продаються , як прститутки послідні!!!А мешканців тих сіл, мають за пусте місце!!! А з Шипотом що натворили!!! Це був колись заказник, і відтворююча ділянка!!!Тварі послідні, уже би ся вдавили тими грошима!!!!!

МС
мешканець с. Т. Турья Бистра

Всі люди підтвердять: Готько, це є гандон, якого світ не бачив!!!Розрушив колгоспи села Т. Поляна та Т. Бистрянський колгосп!!А голова села Шкріба, тоже мусив утікати с мітингу, та ще і всі учителя, та працівники дитсадку, бо з Перечина, поступила вказівка Шкрібі , щоб вони забиралися звідти геть,інакше всі будуть ЗВІЛЬНЕНІ!!! Як вам така новина!А Люди молодці!! Досить, давати процвітати БЛЯДСТВУ!!! Ліс винищували направо наліво! Ще й якогось словака притягли, який винищив ліс, і прокладав нібито дорогу в лісі ,біля села Т. БИСТРІЙ , щоб списати 1000000 грн., розрив грунт , ліс вирізав, по масштабам бачив , що вже вкладається нібито в цю сумму, тай забрався геть!І мало хто з мешканців сусідніх сіл про це чув, а про перечинців, тай говорити годі!!!!Ось такий бардак і блятство творять чиновники Пречина!!

МС
мешканець с. Т. БИСТРА

Готько бігав з ментами по хатам села, і шукали зачинщиків бунту.Відключали дом. тел. щоб люди не могли домовитись про мітинг.ось така мафія.А коли була преса, то ні одного мента не було, і готько-гандон утік і сховався.А люди молодці, відстояли свій ліс, бо такий бардак як там робився, вже терпіти не можна було.Якщо мешканець хотів заготовити собі дрова то мав заплатити 1.300гр!!! це нормально?!?!Газу нема, люди напряму залежать від лісу, але уже і ліс вирубали вщент!!!І з якого перепугу, місцевий мешканець має платити за свій ліс?!!!Обнагліли зовсім ПОДОНКИ!!!!!

У
ужгородець

я ,ще раз підкреслюю, що ви не нормальні,замість того щоб згуртоватися навколо проблем ,і захистити себе та допомогти вирішити проблеми мешканців с.ТоБистра, ви обливаєте брудом один одного.Мошака і Качура я давно, і дуже добре знаю, допомоги від них можете не чекати ,вони давно вже на іншому рівні , ви їх ще трохи цікавите лише як лекторальне бидло під час виборів, і то лише Качура бо Мошаку вже ніколи не бути депутатом -можоритарником ,цим закінчить і Качур.Ну і саме страшне, що Перечинщиною керують їх близькі родичі та курви , а не справжні професіонали та патріотию.

П
Попадя

Дійсно, світ ся поміняв, якщо Данча Грицика хвалить!

П
Погоріляк

Я нормальний, але Данча усе казав що я не є Перечинець, ай Оріховський придурок.

У
Ужгородець

Я від вас перечинці в шоці, складаєть враження , шо там серед вас нормальної людини не має.

Д
Данча

Ти Лабичу і в слід, не можеш стати Грицику, де би ти був , як би Грицик в 2003р не витяг тебе з твого березового барделя , тоді сосавісь Грицикові, потім мені бо хотівісь много землі в Лумшорах, і я тобі зробив , потім ти Мітьку став рити проти мене, тепер сосеш Качурові, а завтра будеш сосати іншому, така твоя сутність(гнила твоя польська душа). Оксанку трахали на Ублі всі кому не лінь, і ти це знав , але для тебе було головне, перетягнути пару ящиків цигарок ,це ще одна твоя сушність, Ти Мітьку гнилий , і все кругом тебе гниле.Що стосується диплома Грицика то я його не бачив і не хочу, але якщо по правді, хочу я того чі ні, Грицика перечинці поважають а тебе Мітьку зневажають, і це правда. Качура, Лабіча геть з района, досить нам таких вождів.

МЛ
Мішо Лабич

Тепер зрозуміло, за таку "успішну" діяльність на посаді голови РДА, Готька забирають в область, а до нас повертається справжнє Покращення. В район повертається бездипломний Грицик.

П
Прогнозист

Який порядок зараз на Перечинщині, такий незабаром буде в усьому сільському господарстві області. З тих кадрових призначень, що проводить Ледида, здається враження що Ледида дійсно фінансується міжнародними Грандами, що компроментуютть Президента. Один Антал чого значить, а зараз ще й призначення Хотька в сільгоспуправління

ВН
вже надоїло

Качуре!!!!! шуруй на свою малу батьківщину і наводи там порядок , бо все, що там зараз коїться , весь цей безлад це на твоїй совісті.А з іншого боку , що ти там можеш зробити, хто ти там такий, думаю ,що і Леська так просто вже не дасть.

Я
я

Я в шоці від правдивих коментарів перечинців, зокрема щодо кадрової політики в адміністрації та райраді, деяких з цих людей знаю і ніколи не думав, що вони будуть керувати районом, бо народженні фактично для іншого ... Тож оказується, що кадрова політика помаранчевих у лиці клану Балог та теперішніх регіоналів нічим не відрізняться, керує бездарь, але преданна своїм ставленикам і тому так погано живе простий народ. Тож треба гнати їх усіх казнокрадів, але на кого міняти, опозиція в області нульова, опять до неї притуляться Балоги і на перспективу, будуть і далі розтавляти свої кадри, які аналогічні теперішнім керівникам. УВИ, треба щось робити простому люду та інтелігенції краю.

Б
Бабука

Ми мешканці с.Т.Бистра давно чекаємо народного депутата С. Мошака, і сподіваємось ,що він вирішить наші проблеми не на словах, а на ділі. А краще щоб ти С.М. не говорив ,а дав тисяч 500 та відремонтував наші дороги та зробиа все щоб не рубали ліс де попало.Наперед вдячні.

М
мешкан.с.Т.Бистра

Сергію , як Готько може навести лад в районі, коли він не контролює ситуацію навідь там де проживає с.Т.Бистра.Мусиш друже бігти, і рятувати свого ставленика.Ми Готька попереджали, хай наведе елементарний порядок з варварами-лісорубами, а він нас проігнорував.На зустріч з громадою загнав Лабіча, котрому наші проблеми до одного місця, а сам Готько зявився через декілька днів коли наш тирпець обірвався, став обіцяти,що дороги і так в поганному стані і прийде час він їх відремонтує. Нас цікавить коли і за які кошти . Перечинський бюджет пустий,Готько та вся команда працює тільки на себе,доречі хто знає яка зарплата наприклад у голови районної ради Пецева? відповідаю 10 000 гривень , бо він ще до того великий та заслужений а головне друг Мошака. Ось так дорогий Сергію ти допомагаєш Перечинщині.

П
перечинець

Шанавний Сергію Миколайовичу! за район відповідаєш ти з Качуром,і шосьте посіяли то і зараз пожинаєте. Проблема в іншому ,шо від цього страдає весь район і всі хто тут проживає.Особисто ви поклали головою РДА Готька,свою подружку Оксану заступником,свого охоронника ПЕрцева головою р.ради. Качур теж поклав свою подругу Леську та свого шовгора Лабичя замами до Готька , Шніцер свою сестричку ! і чого ви Сергію хочете, звідки буде порядок коли кругом всі свої і нахрен послати нікого.А ці ваші заяви ,що цікаво в останній час, як ви уболіваєте за Перечинщину це чистої води піар-трюк!Вам давно наплювати як ми живемо з якими проблемами. Ви краще допоможіть своєму рідному селу, побудуйте хоть 10м.дороги чи приведіть в належний стан д.садок бо соромно дивитися,як розвивається Воєводино і як занепадає ваше рідне село Раково, і чи не совісно вам коли кошти що були виділені на дорогу в с.Пасіка а під вашим тиском ці гроші були використанні на дорогу до "Воєводино" і т.подібне.Ганьба,Ганьба,Ганьба!

З
Земляк

Сергію, поки Перечинщиною буде, одноразовими виїздами з Ужгорода, керувати Качур, у районі бардак не припиниться. Повстання в селах це тільки початок, так погано як на Перечинщині, люди ніде не живуть.На протязі останніх трьох років район посідає останні місця в рейтингу показників. А головне що саме за тими показниками, які безпосередньо впливають на добробут населення.Заміна Готька на Грицика нічого не дасть. Качура у район, най поправляє те що натворив.

Читайте також