Нардеп Новінський теж захворів на коронавірус

11
2

Про це народний депутат написав сьогодні, 15 квітня на своїй сторінці у Фейсбук.

За словами Новінського незважаючи на позитивний результат, він почувається добре, температури у нього немає, а томографія легень не визначила відхилень.

"Відповідно до вимог МОЗ провести перевірку контактів людей, у яких виявлено COVID-19, сьогодні пройшов тестування. Після здачі аналізів тест на коронавірус дав позитивний результат. Мій стан в нормі, я не відчуваю ніяких симптомів захворювання, температура 36,8. Комп'ютерна томографія легень не визначила відхилень від норми. До повторного тестування лікарі поки обережні у висновках і прогнозах, але порадили кілька днів провести в стаціонарі під їх наглядом. Щоб уникнути різного роду пересудів і спекуляцій я вирішив оголосити про це сам, - написав Вадим Навінський.

Депутат додав, що всі з ким він контактував останнім часом, також пройдуть ретельне тестування.

Зазначимо, що депутат Вадим Новінський постійно контактував з духовенством Києво-Печерської Лаври. Саме там тиждень тому виявили коронавірус у 30 монахів.

Також, стало відомо, що на останньому засіданні Верховної ради Вадим Новінський був відсутній.

Коментарі

Р
Рем

Володьку давай я тобi вiдмоскчу i ти одразу станеш добрiшим)) кохаю тебе за твiй маленький , неробочий пуцлик i за пусту копыню, цьом !

V
Volodymyr

Слава Ісусу Христу!!!!! СЛАВА УКРАЇНІ!!!!! МОДЬОРИ УМРІТЬ !!!!!!

Читайте також