Нардеп Петьовка вибив на закарпатські дороги 22 мільйони гривень

8
9

У відповідь на депутатське звернення до прем'єр-міністра Арсенія Яценюка з вимогою виділити кошти на ремонт доріг області, у Кабміні поінформували, що «станом на 1 червня 2014 року на казначейські рахунки Закарпатської області перераховано 21.8 млн. гривень субвенцій».

У своєму зверненні до уряду та його керівника народний депутат Василь Петьовка акцентував на постійному недофінансуванню ремонтних робіт у Закарпатті, яке є однією з ключових областей у транзитному потенціалі країни. Так, на дороги місцевого значення із передбачених на 2013 рік 7,9 млн. грн було виділено тільки 3 млн. грн, тобто 38% від потреби.

Крім недофінансування витрат, зазначається у публікації на Tyachiv.com.ua, на ремонт доріг в Закарпатській області у попередні роки централізовані бюджетні кошти практично регулярно виділялися аж в середині листопада, коли через несприятливі погодні умови проведення дорожніх робіт а, отже, і використання грошей, абсолютно недоцільне. Відтак невикористані за браком часу кошти в кінці бюджетного року знову списувалися і поверталися до бюджету. 

Таким чином, станом на 1 грудня 2013 року, в Закарпатті на мережу доріг державного значення було освоєно 85 млн. грн, а профінансовано лише 64% від виділених у Державному бюджеті для цього коштів. Быльше того, з минулого року дорожнім організаціям області заборговано значні суми коштів за вже виконані роботи, тому зараз вони, через відсутність обігових коштів, взагалі не можуть проводити ремонти.

Коментарі

ВБ
василь бабинець

По закону военого часу -розстрiлять казнокрада!

Р
Роман

Пітьовка і Балога вже не разом раз таке на цьому сайті пишуть

Я
я

ну и зачем нам эта едына? Чего вы все за нее так цепляетесь?

П
Погорелов

буде федіву молодшому на нову машину

АХ
ах ха ха

мототок Вася, короче застовбив, всі откати за собов,кильо типирь проценту друть?

8
88

Перечин- Поляна... Ци є гурша дорога????? на танкові лем...

Р
рок

Муха сиділа у вола на рогови, та казала ош ми орали.

Р
Рахів

Піариться по-чорному. Мукачево.нет, Тячів.ком.уа, Рахів.ін активно працюють на мукачівську сім'ю, в тому числі і на нього. Крім грошей на фестивалі, подачок на виборах, поїздок до Лаври для малозабезпечених він у районі нічого не зробив. Поясніть тоді, що прізвище цього "благодійника" робить у списку власників нерухомості в Кончі-Заспі? http://tsn.ua/groshi/rozsekretili-imena-250-politikiv-ta-chinovnikiv-yaki-zhivut-v-elitnih-derzhdachah-358156.html Комент заскріню, щоб не видалили :)

М
Мукачево

Ви зовсім придурки? Петьовка запитав, йому відповіли,з чого тут видно, що він щось вибив?

Читайте також