Нардеп Шахов з групи "Довіра" зізнався сам, що захворів на COVID-19

11
0

44-річний народний депутат України від обраний від 114 округу член депутатської групи "Довіра" визнав, що підхопив коронавірус.

Сергій Шахов підтвердив свою хворобу журналістам ТСН і додав, що він ізольований і почувається нормально.

"Я сьогодні ізольований, займаюся дезінфекцією, з людьми не контактував. Температура знизилася, почуваюся я нормально, сподіваюся, буде все добре. Не знаю, чому навколо цього здійнялася така паніка... - сказав Сергій Шахов. - Сьогодні надійшов дзвінок з клініки і сказали, що швидше за все у вас підтверджується діагноз коронавірус", - зазначив нардеп.

Згодом у МОЗ теж підтвердили цю інформацію:

"Міністерство охорони здоров’я повідомляє, що серед 14 офіційно зафіксованих випадків COVID-19 є народний депутат України. Наразі проводяться всі необхідні дослідження та епідеміологічне розслідування. Йому надається амбулаторне лікування в умовах самоізоляції. Відповідно до рекомендацій Всесвітньої організації охорони здоров’я, хворих з коронавірусною інфекцією при легкому перебігу хвороби можна лікувати амбулаторно. У разі необхідності пацієнта буде госпіталізовано. Медичні працівники проведуть усю необхідну роботу з людьми, які контактували з ним. Народний депутат України на засіданні Погоджувальної ради депутатських фракцій 16 березня та на позачерговому засіданні Верховної Ради України 17 березня 2020 року був відсутній",

Раніше Mukachevo.net писало про те, що коронавірус виявили у народного депутата Шахова.

Додамо, що Шахов входить у депутатське об’єднання «Довіра» разом із деякими закарпатськими народними депутатами.



Зазначимо, станом на 16 березня Україні зафіксували 14 випадків коронавірусу. Через це було введено карантин на 3 тижні.

Зазначимо, що наприкінці лютого Мукачівська центральна районна лікарня придбала реагенти для тестування на коронавірус. А згодом додатково ще 4 пакети.

Нардеп Віктор Балога звернувся до закарпатців щодо безпеки від коронавірусу.

16 березня по всій закарпатській області ввели посилений карантин. Разом з тим окремо в Ужгороді, Мукачеві та інших містах області.

Робота, кордон, штрафи та власна свідомість: Все, що потрібно знати закарпатцям про посилений карантин через коронавірус

Детальніше про те, чи бояться мешканці Мукачева спалаху коронавірусу та як захищаються від хвороб дивіться у сюжеті.

Дивіться також:

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також