Нардеп від «Слуги народу» Третьякова заявила, що бідні народжують дітей «дуже низької якості» (ВІДЕО)

20
36

Глава парламентського комітету з питань соцполітики і захисту прав ветеранів, нардеп від фракції Слуга народу Галина Третьякова заявила, що у безробітних народжуються діти «низької якості».

«Коли демографічно надаємо такі кошти, які використовуються сім'єю, і народження дитини відбувається не для того, щоб надати йому рівні права, освіту, а для того, щоб отримати матеріальну допомогу, то ми отримаємо, скажу жорстко, дітей дуже низької якості. Вони призводять до того, що теж сідають на державні кошти «, — вважає Третьякова.

Вона навела приклад Великобританії і Сінгапуру, де вживають жорстких заходів для боротьби з безробітними.

«Великобританія в цьому сенсі дуже жорстока по відношенню до тих, хто не працює. У них навіть колись був заступник міністра соцполітики, який сказав, що той, хто хоче отримати соціальну допомогу, повинен бути стерилізований. Ось така жорстока політика. Хочу сказати, що дуже часто Лі Куана Ю (екс-прем'єр Сінгапуру, — ред.) згадують, що там дуже хороший Сінгапур. Лі Куан Ю стерилізував жінок, у яких не було вищої освіти «, — сказала нардеп.

На її думку, всі хто не встає щодня «на захист своєї Батьківщини, на захист свого будинку, і щоб готувати своїх утриманців» не можуть відносити себе до гідного життя.


На це відреагувала постійна комісія Ради Федерації профспілок України з питань рівності прав жінок і чоловіків, яка вимагає відставки Третьякової. Про це йдеться в заяві Постійної комісії ФПУ.

У відкритому листі організація назвала позицію нардепа «антисоціальною та антигуманною».

Нагадаємо, вчора лідери "Слуги народу" сконфузилися через невимкнений мікрофон.

Зазначимо, що це перший конфуз нардепів від Слуги народу. Так нещодавно Микола Тищенко не зміг назвати скільки в Раді депутатів.

Коментарі

С
Степан

З-за таких представників влади мені соромно бути українцем. Якби в мене було друге громадянство, то якби мені сказали вибирати між Україною та другим громадянством - я зробив би вибір вже не на користь України. 6 років назад я був одним з тих, хто був готовий захищати країну. Я був готовий їхати на фронт після Майдану. Тепер я розумію, як же сильно я помилявся тоді. Хочете щоб було менше безробітних - піднімайте економіку та створюйте робочі місця, а не провокуйте ось такими заявами покидати країну.

Ю
ю

підтримую, лем понтьори хваляться про заміни 2-3 машин на рік. А 2 машини за три роки то є доста реально для сім'ї, де 2 працюють, і на даний момент не ведуть будівництво хати при нормальнму здоров'ї. А кіть курити (80грн на динь),пити (50грн на динь), сидіти у компі то так і буде

Z
Zoltan

Володимир, я давно постерігаю: у тебе не тільки КОВІД-19, у тебе дуже богато хвороб.

E
Ede

Менгеле, укрїнського виробництва!

Т
ТікТак

Но пак цигани рожають а нологи не платять)))

ВК
в кокошнике

В СССР секса нет!!!!

ВР
В России нариков и бомжей нет

Ти в США був хіба віртуально на каналі Россия 24 чи РТР. Таку пропагандистську шнягу втирай бабушкам со средней полосы России.

ДН
До нижнього

А ти був в аргентинi ? Чи ти живеш статистикою ? Почитай ВВП в сша , а потiм поцiкався, скiльки в сша нарикiв, бомжiв, жителiв гетто , вбивств, скiльки живе у фургончиках, скiльки i на яких умовах мають доступ до вищоi та серeдньоi ocвiти, до медицини??? Тому ти менi казки не плати про ввп , а треба говорити про якiсть життя ! В сша я був, а ти сирохмане де був ! ? Ти був там де i твiй дiдо, коли робив на латифундистiв та на капiталiштiв !!!!

ЛІ
латифундист і пропаганда

Пропагандистський висер про латифундистів в Аргентині туй до чого? Ти був в Аргентині? Там ВВП на душу населення більше ніж в 2 рази перевищує рівень України.

.
...

Згідно даних міністерства соцполітики, вже визначені перші кандидатури на стерилізацію - Алкашоні Мандаун, Роман Ужгород, Менджул (він же Студеный Звур) і Ромаріо (він же Пушкін Олександр)

К
Капустін

"Есть женщины в Раде Верховной, Нардепы теряют покой – Кто может быть бабой рабочей, А кто – корабельной сосной… За слуг они станут стеною, Аналу объявят табу, Коня на скаку остановят, В горящую прыгнут избу… Накажут они всех засранцев, Дороги построят в момент, Не зря, значит, курит айкосы На Банковой наш президент…"

М
Мацур

Йой волів няньо спустити на парнюх а не в дірку мамі та небилоби такої чорноротої безмозглої тітки ,правду кажуть у даякої чилядини дурь приходить з роками,я би їй совітовав піти до дохтора Комаровського.

ДН
До нижнього

Лем бiдний понтуеться , що вiн мiняе машини 2/3 рази на рiк ! Ти ,або перекупщик , Або дурачок, Але точно не людина з достатком ! Йди краще до Аргентини , там на тебе чекають лафундисти , олiгарх францьовитий ти наш ...!

Ю
ю

з чого ви узяли, ош я проти діти? Чи проти много діти? А тому ,до депутатки, шо маєш проти гуканів? тебе у Воловому позбавили цноти? Співчуваю. І з чого узяв, ош я жебрак і у мене цурбак? Шось ти не у адекваті...Бідняжка...

ДЮ
до ю

Не суди, не судимий будеш.Дітей багато не буває.Чим більше тим краще.Одна дитина у сім"ї насправді дуже обіжена тим,що немає брата або сестри.Двоє уже краще.А якщо більше,ще краще.Діти із великої сім"ї багато чого немають того,що одинаки.Але набагато скоріше розуміють правду і хитрість життя.

ДД
До депутатки

Нiколя Тесла, Репiн, Шевченко , Корольков I т.д з якою родинноi , соцiальноi якостi ???? Ю ти i далI мiняй цурбаки ! Люди , якi мають мiлioни $ мiняють машини раз в 4/7 рок ,а ти блатуеш тут ,жебрак гуканський !!!

A
Arta

Галина Третьякова - слуга з партії Зе, одна із тих, що вигадують і вводять закони для українців, заявила, що у безробітних народжуються діти “низької якості” і тому непрацевлаштованих треба стерилізувати. Це означає, що українців низводять до рівня бродячих собак. Тепер 100%-во на Вас, українці, чекає Закон "Про стерилізацію непрацевлаштованих". Гарно служать в Україні, за рахунок українців, ці слуги, невідомо якого народу.

К
Килмистер

гермафродит

Л
Лорі

У нас є багаті а діти мавуть страшних ги гута ....шо син шо дочка

Ю
ю

чому про щенят, парадички, чиришні мош говорити, ош високої якості, а про люди ньит? Генетика, євгеніка каже, тай у Євангелії сказано, що погане дерево дає поганий плід. Інше питання як то гуманно зробити, би ся дегенерати не плодили? Як мінімум не стимулювати їх до сього. Не робиш? Нічого дьитину у садик здавати. Не хочеш робити - ниякої соц допомоги. А видавати її, наприклад, як 13-14 зарплату. Я роблю на двох роботах та й щи підробляю не систематично. Кіби м поклав планку, типу, я за 10000 не буду робити, то не поміняв би я за 3 роки дві машини. Да, не з салону, але не жигулі. А люди ліниві, знавуть лем дай-дай. А професія яка, а шо знаєш робити? укажмисвою роблту. Мови не знає, у компі лем танчики знає грати, сверло заточити не знає, флекс не відів, сварку тоже, з людьми не знає, дебет-кредит не знає, кошторис скласти тоже, площу порахувати іт.д. а 10 000 му мало.

:
:))

Янукович, повернися! Бо ці всі пустельники зовсім нічого не зробили за 6,5 років!!!

Н
Ниймет

Відьма !!! Спалити !!!

ФЙ
Ференц йовшко

Я теж заявляю що в ураїні завжди влада низької якостіь. ЗЕдебільна влада , цю владу треба стерілізувати бо наплодять ще більше нтакихяк самі. Народ дебільний вибрав маріонетку олігархів і МВФ. Вони все зроблять щоб держави не було і нікому буде платити соцвиплати.

ФМ
Форінт Мадяронович

Мукачівець - молодець. Тітка діло каже. Не маєш на що жити - нафіга дітей заводиш, щоб потім тицяти ними і вимагати собі субсидів, виплат, шари всякої? Мова не лиш про циган. Є ще алкашня і просто нероби, які сидять вдома, просирають життя за компом чи мобілкою, бо на трьох дітей щось та й капне. І потім, який сенс плодити населення, аби воно потім валило на чехи та поляки?

1
1+3

В галерею її з таким прізвищем. Хай на неї дивляться..

М
Мукачівець

Читаєте , а не розумієте текст. Тому , що недоразвиті. Інформація про одне , а гопота ... про інше. Месидж слідуючий , що ті кошти , які акумулюються від надходження податків від працюючих в бюджет не виплачувати асоціальним верствам населення . Оскільки - це їх хобі і стиль життя . За ваш рахунок , дебіли -коментатори. Після ваших коментів зрозвміли , багато з адекватних і критично мислячих громадян , що вас всіх треба стерилізувати двічі, щоб не помилитися . Вас народили з відхиленнями , ви ж будете плодити собі подібних. Деградоване суспільство. Щодо профспілок. Це є "аферисти" під гарними гаслами . Довго просвітлювати вас потрібно . Та й немає кому і для кого. Генетично хвора нація.

С
Саша

Тупорила малфа!

Ш
Шонійови

Ти майже безробітний,попадаєш під стерелізацію що так мерегуєшся!

Ш
Шоні

Спалити каргу стару!

Х
Хто

При чому тут цигани. Да они плодяться нереально би гроші мати. А простому люду як бути? Низької якості діти? А в тебе які діти? Кончена. Де робота, де тота грьобана робота? 10 тис. в сімю носити чи уїхати на зароботки і не відіти як діти ростуть. Ненормальні. Приклади кладуть Британії Сінгапура. Добре шо не Монако і Швейцарії. Ти марго десуть гроші, десуть роботи? Я був у Чехах та якого фіга там на продукти ціни нижі чим у нас та якого фіга у них мінімалка 13 тис а у нас 4.

МД
май дауну

Шоні, ну лікар же казав тобі не пропускати прийом таблеток, ну йбтваю...

C
cecslrf

Яке ж воно дурне і необразоване,зрівняла ,розвинуту країну Великобританію,до нашої України.В нас половина населення немає роботи,а тепер тим більше роботи,люди по заробтках.Якшо ти депутат,то ви створюйте людям робочі місця,а не гнобіть людей.Тепер до нижньої Алли ,причому тут цигани,шо по всій ураїні циганНімечині на дітей платять допомогу.Ти навірно кроми Мукачева не була нігде,шо всяде ся привижають цигани.а на них нехай шукають другу управу ,бо вже обнагліли .

V
Volodymyr

Но хоть хтось із тої jeбанутої влади правду повів, ниякі гроші за дітий не давати, циган стерелізувати і відправити на батьківщину а то в МОДЬОРІЮ!!!!

М
Майдаун

А што такоє страшноє повіла? Привела приклад Великобританії,якуй бандершня хоче улизати очко послі параші.Привела в приклад Сінгапур на який ви кіпятком пішаєте.Ви ж самі ревіщите,ош ціганота плодиться і гроші на діти гребе.То што вам ся не любить?Треба людям роботу забезпечити в недодержаві,то факт.Бо иншак нашто нам такий інститут,як держава?Коли люди без роботи,коли не созідавуть,то їх уровень,як соціальний так і інтелектуальний деградірує. Приклад,заробітчани,які лише туй не найшли роботу,то їх отприски стали дегенератами і наркоманами в основній своїй масі!

А
Алла

Правду й повіла! Ізза сих виплат на дітей лим циганота ся наплодила, яка ни копійки в держбюджет за всю жизнь не дасть, но багатодітна/мать-одіночка/малозабезпечена- за се всьо дістає гроші. Раз коло банкомата (цитую): прийшло ми 9 тищ. Айбо не рлзумівуся на шо то прийшло ми виплата Стерилізувати би їх та й всьо!!! Доки вижу до ЗЕ не полізуть цигани под адміністрацію, не зачухаться,а наше місто скоро од перенаселення циганами лопне!

Ю
ю

Францьовитiсть цього трансгендера на лице !!! Хто цiй свиноматцi дозволив вiдкривати рота в статусi дерутата??? А, звичайно , це ж легалiзавали свiдомi зелопухи та майданiсти 2013 по 2020 роки в краiнi попуасиновавукраiна !!! Iжте гуано великими ложками , нераби!!!!

Читайте також