Нардеп від "Слуги народу" влаштував бійку в кафе і вимагав продовження банкету

8
8

?У п'ятницю ввечері, 23 квітня, в Черкасах на території розважального комплексу "Бочка" стався конфлікт і як наслідок – бійка між народним депутатом України, членом фракції "Слуга народу" Олегом Арсенюком і 33-річним місцевим жителем.

Нардеп отримав закриту черепно-мозкову травму, забої голови, а інший чоловік – також важкі травми голови, рук і ніг. Постраждалих доставили в лікарню і надали відповідну допомогу, а потім відпустили додому. Про це OBOZREVATEL повідомили власні джерела у правоохоронних органах.

Як стало відомо, після обіду, влаштованого з нагоди річниці аварії на ЧАЕС, Арсенюк та його знайомий напали на місцевого жителя і завдали кілька ударів.

За словами потерпілого, спочатку він побачив конфлікт між адміністратором закладу і депутатом, під час якого той протестував проти припинення роботи кафе і вимагав продовження обслуговування клієнтів.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

УП
у пості Великонному

обід, влаштований з нагоди річниці аварії на ЧАЕС! Тото комашня даяка была, авадь котрий фрас?!

Ф
Ферко

То агент кремля був і напав на нашого слугу, який у карантин у барі жиганив. Посадити того путінця на 15 років а бідному слугови компенсацію із бюджета. Європа! Обись те ся закляли і слуги чортові.

Б
Бачі

чом тоті 80% закарпатцю, шо ся зробили разом нич не коментувуть??? навірно побгли в атб за олійов???

І
Іван

Шо мож казати коли президент по піанінові членом бавить, де тут чудо? Чи коли куратор області чистоту туалетів провіряв до того? Країна чудес, нашо ті дипломи освіта ітд коли хтось тебе може кимось зробити! Верхні нормативи потрібно запровадити в навчальних закладах!

Д
дідо

дікарі недороблені, чом не в вишиванці сися мавпа?

ДН
До нижнього допису

Їх не потрібно обирати . Вони поміж вас ВСЮДИ . УКРАЇНА - генетично хвора країна. Мудрі це бачать . Мовчать .

І
іштван

Ось таке, закарпатці в більшості, вибрали!не стида не совісті ,СЛУГИ ДЕБІЛІВ!

Г
Гукан

Це все рука Кремля !

Читайте також