Нардепа "Слуги народу" викрили на хабарі

3
6

Наразі відомо, що йдеться про зловживання на закупівлях медобладнання.

Національне антикорупційне бюро викрило народного депутата фракції "Слуга народу" Сергія Кузьміних на хабарі. Пише Українська правда з посиланням на власні джерела.

Разом з тим НАБУ повідомляє про те, що вони спільно з САП та ОГП викрили чинного народного депутата України на «гарячому», під час одержання неправомірної вигоди у 558 тис. грн. За даними слідства, посадовець отримав кошти за сприяння в укладенні контрактів між приватними компаніями і лікарнею у Житомирській області.

Відомство звернеться до генпрокурора для підписання підозри.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

В
Вася

Скільки таких кузьміних на дорогах 30% капремонтах до 50% і тил і всьо в долі і в курсі:)

Б
Бт

А модератор як пропускає коментарі, які призивають до сепаратизму?СБУ все бачить, завтра думаю відреагують!

Т
Телеп

Ти що пишеш, сепаратюга,який русинський край, вже меємо донбаський край, де наші хлопці гинуть. Де СБУ, що не може таких писак за сраку взяти, щоб тут не писав про Украіну , як укряму, ти придурок, солдати за Украіну життя віддали, а ти сало дома іж і херню пишеш.

Д1
до 19:31

Гецко-сидоровій шістці Ромаріо (він же Правда, Підкарпатський русин, Пушкін Олександр) не місце у Русинському краю. Цей унтерменш мусить бути відправлений товарняком у свій рідний Усть-Задріщенськ.

1
19:40

Кожний має те місце, на яке заслуговує.

1
19:39

А русинський край чим відрізняється? Хіба тут не Зеленський із своїми слугами переміг?? Ви хіба не за нього голосували, чи взагалі не ходили?) Що вибрали те і маємо...

Читайте також