Нардепи Бушко, Гайдош та Ланьо намагалися допомогти сепаратисту Царьову уникнути арешту (Скандокази)

14
20

На сайті Верховної Ради кожен бажаючий може ознайомитись, як само голосують так звані народні депутати щодо того чи іншого питання.

Здається, останні просто сподіваються, що їхньому електорату це нецікаво – відтак, відчитуватись не доводиться. А дуже б варто. Для відома закарпатців –  серед наших «земляків» в парламенті виявилися такі, що не давали голосів для арешту найодіознішого з «регіоналів», координатора донбаських сепаратистів та терористів Олега Царьова.

От результати «поіменного голосування про надання згоди на затримання та обрання стосовно народного депутата України О. Царьова запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою». Колишні члени фракції Партії Регіонів, які нині сподіваються пережити буремні часи в депутатській групі "Суверенна європейська Україна", відмовились допомогти парламентарям заарештувати активного помічника сепаратистів, який діяв під прикриттям депутатської недоторканості. Хто саме? Зокрема, це Іван Бушко, Іштван Гайдош та Михайло Ланьо.  Вони начебто були відсутні під час голосування, долю якого вирішив буквально один голос – всього набралося 226. 

Час голосування – 3 червня, 11.01. Ті ж самі персони виявилися відсутніми й при іншому вирішенні долі Царьова – при «поіменному голосуванні про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата України О.Царьова», яке відбулося хвилиною раніше.

Та от диво – через неповних дві години усі троє результативно («за») проголосували за нейтральний «проект Закону про внесення змін до Земельного і Лісового кодексів України щодо утримання охоронних зон об'єктів передачі електричної енергії»

Тобто, в будівлі Ради були усі троє. Й усі троє, начебто демонстративно залишивши лави злочинної Партії Регіонів, продовжили діяти в унісон з її очільниками, намагаючись не дати правоохоронцям затримати чи принаймні нейтралізувати неприхованого ворога держави Україна. 

Коментарі

E
Erzsebet

Эти только пустые слова, ни кто не обращает внимание на Ваши мнение! Знают что говорите правду , ну и что с этого?????? Ничего! А знаете почему? Потому , что все разрешаем мы сами! Ну думаю приедет время, когда народ скажет ТОЧКА. И все хором , одновременно ,и, однозначно !!!!!!!!!!!!!!

Ш
Шоні

ВР - це політбордель. За СССРів організаторів будь- яких борделів посилали на Колиму. Шоб наших політзасранців, таких як завидівських та "збірної" рекету області в політборделю більше не було, треба, шоб за них не голосували: не брати їхні рисові- гречані- чи картопляні пайки, ігнорувати їхні "каруселі" при роздачі 100 грн. Всі же відомо, шо всі вони мають кримінальне походження.

ДС
До суду

У всьому погоджуюся з адекватними коментами, окрім одного: Гайдош ніколи і нічого не фінансував, це яскравий приклад скупого доларового мільйонера (понад 100 мільйонів ще три роки тому), який починав з рекету бабок на базарі, контрабанди міді, спирту через Вилок та Лужанку, бізнесу на крадіжках з "труби" горючки та на гроші Кеші (покійного, шукай кому це вигідно), завозу преміксу під прикриттям Медведчука в Берегово та Донецьку, Луганську області, а далі дерибану землі та відкатів до 35 проц. з підприємств, або введення своєї людини в правління. Це Чмо вже не треба судити, мож зразу стріляти. А ще прихопити сподвижників, які допомагали безграмотному злодію розкрадати область, державу. Всі вони і зараз під личиною ДПУУ.

М
Місний

До Закарпатец.Ти всьо за староє берешся,срати де порядні люди.У мене є подозренія,шо ти весь час под разними ніками проплачений мацкалями троль за свої вонячі коменти,водь П.Гецко і Ко,і ще якийсь придурок.Бо вониш довго і не в тему.

З
Закарпатец

http://www.fondsk.ru/news/2014/05/23/i-oruzhie-i-prostitutki-i-narkota-ili-petr-poroshenko-27651.html И оружие, и проститутки, и наркота», или Пётр Порошенко http://karpati.org/index.php?showtopic=603 "МУКАЧЕВО – УГОЛОВНАЯ СТОЛИЦА ЗАКАРПАТЬЯ" http://www.fondsk.ru/news/2014/05/30/fashizm-gomoseksualizm-i-agressija-kak-elementy-ukrainskoj-politicheskoj-realnosti-27754.html Фашизм, гомосексуализм и агрессия как элементы украинской политической реальности http://www.fondsk.ru/news/2014/05/26/za-chto-vouuyt-na-ukraine-polskie-eskadrony-smerti-27674.html За что воюют на Украине польские эскадроны смерти

З
Закарпатец

С УДОВОЛЬСТВИЕМ ПОСМОТРЕЛ РЕПОРТАЖ ИЗ КИЕВА ПРО МАССОВЫЕ ДЕМОНСТРАЦИИ ОБМАНУТЫХ ДОЛЬЩИКОВ И ЛЮДЕЙ ПОСТРАДАВШИХ ОТ БАНКОВ. ПОНЯЛ ОДНО ---- ДЛЯ ПОРОШЕНКО И ЕГО ХУНТЫ ВОЙНА КАК МАТЬ РОДНАЯ - ТОЛЬКО ОНА МОЖЕТ ПРЕДОТВРАТИТЬ ТРЕТИЙ МАЙДАН. ПОКА ИДЕТ КАРАТЕЛЬНАЯ КАМПАНИЯ НА НЕЕ МОЖНО СПИСАТЬ ВСЕ: - колоссальные жертвы - резкое обнищание населения - жесточайшую цензуру и агрессивную бандеровскую пропаганду - разгул преступности и отсутствие демократии - не вступление в ЕС - развал страны и практически уничтожение Украины как самостоятельного государства ТАК ЧТО СКОРО ТРЕТИЙ АКТ МАРЛЕЗОНСКОГО БАЛЕТА

Ч
читаю

эти комментарии и ржу!!!!шестерки одних бандитов обсирают других бандитов....не по-понятиям панове..

Т"
Товариство "Пам"ять"

Перше ім"я Іштвана Гайдоша було "Премікс" - отрута, яку за його сприяння завезли з Європи на Берегівщину та розкидали по селах, навіть школу на мішках з нею побудували. Другим ім"ям має стати "Вбивця з Маріїнського парку". В найстрашніший день, 18 лютого 2014, коли там вбивали українських патріотів, цей покидьок був там. А що він там робив - може, й набої гопнікам роздавав - виявить слідство. Рано чи пізно.

С
Сканер

Ви шо тут петухи кукурікаєте? Правильно зробили хлопці! Ви за своїми балогами дивіться, які міністрами при януковичу працювали! Розкудахталися кури галицькі!!!!!!

Б
берегис

У нас на Закарпатті ніяких змін нема всі бувші мафіози і дале керують в області тай в верховній раді.Пора навести у нас порядок.Україно всиавай! Банду геть!Слава Україні!Героям слава!!!

1
111

100% підтримую. Кров на руках, а вни дальше правлять, тест для Порошенка, пересадять сих жуликів, то сожна казати про якісь зміни, бо БЮТ коли призначила пашкуляка за якого Ланьо просив то з ними всьо стало ясно. Увидиме чи в Балоги слова з ділом розійдуться, чи дійсно він прагне шось змінити. Бо кров на регіонах не змиється ніколи!

П
патриот

Я в шоке. как эти недоумки. которые занимались рекетом в 90-годы стали депутатами Верховной рады??? Они даже школу не окончили.Надо их отправить на передовую на Восток. посмотрим какие они рекетиры!!!И вообще на Закарпатье надо второй майдан,а то как было так и есть. семья то одна правит. то вторая.И много еще бандитов сидят как мыши депутатами в радах начиная с сельских депутатов заканчивая обласными.

В
Валерію

Ти пес регіональний можеш своїх шефів дорана отбілювати. Кров не змиваєся

Я
я

нафіг бандітів з Ради!!! всіх) вони то і знають шо лем рекет) і зарплату получати... дебіли дебілами... запитайте їх шось шоб пересвідчитися у тому що вони тупі.!!!

В
Валерій

Доречі, через неповних дві години, коли голосували за законопроект про усунення корупції при наданні адміністративних послуг, усі троє (двоє Балогів і Петьовка) "результативно" пішли на обід і не голосували. Не треба їм з корупцією боротись.

У
Уважний

Валерія то лунченко?

В
Валерій

А чого про Павла Балогу не написали? Він за результатами трьох голосувань теж був відсутній.

Л
Лоци

у гайдоша реально руки в крові - він фінансував антимайдан, коли вже гинули люди - українці. він бидло і гнаьба угорської нації. добре, що орбан з ним не підтримує стосунки. але і в берегові його бачити не хочуть.

Н
Неймар

Треба розпустити ВРУ.підняти % барєр і за партійними списками,тобто пропорційна система виборів.щоб продажні "тушки" як Гайдош,Ланьо та Бушко не лавірували між політичними силами в парламенті, а щоб іх там небуло.Крім того Гайдош це паскудь і ганьба угорськоі нацменшини та нашого Закарпаття в цілому.Настільки продажного депутата як він ще пошукати треба.він як в своі часи Ратушняк 5 фракцій поміняв.а Гайдош міняє коли тонеикорябль.він так із СДПУо змився в обійми Мороза, ще тоді фракція Соціалістів була,яка доречі була формально в коаліціі з Нашою Украіною.Тепер Гайдош так само працює на благо виборців.та його вигнати отсюда треба.

І
Іван

І шо? Вони і далі керують Закарпаттям. Як Лунченко, так Пашкуляк, Ланьо та й другі регіонали при владі.

Читайте також