Наречена-шахрайка обікрала майбутнього чоловіка

13
1

Чимало сучасних молодих людей вважає за краще знайомитись по телефону або в мережі Інтернет. У кожного на це свої причини: хтось соромиться і не наважується підійти до дівчини на вулиці, дехто весь свій вільний час проводить у пошуках і мріє таким чином знайти своє кохання, інші просто полюбляють посидіти за монітором.


Вирішив дати оголошення про знайомство по радіо і при цьому надав свій номер мобільного телефону і наш герой, житель Іршавського району Закарпатської області  Іван. Багато дівчат зателефонували йому, домовившись про зустріч. На жаль,  не обійшлося і без шахраїв.

У  цей час, коли диктор зачитувала повідомлення сором’язливого парубка,  радіо слухала і 22-річна Ольга з Виноградівського району. Вона відгукнулась на оголошення Івана, зателефонувала невдовзі йому, представившись самотньою й обездоленою дівчиною, яка нібито бажає створити сім’ю і мати купу діточок. У підсумку -- домовились про зустріч в Мукачеві. Зустріч відбулася. Під впливом амурних мрій, Іван запропонував Ользі продовжити знайомство у нього вдома. Та, звісно, погодилася. Родичі парубка прийняли потенційну невістку, як рідну. Так вона залишилася в них жити.

Десь за два тижні Олі хтось зателефонував, сповістивши про смерть її рідної сестри у Харкові. Дівчина швиденько спакувала свої речі і зібралася їхати на похорон до сестри. Правда,  грошей на дорогу не мала...

На автобусній зупинці, коли її проводжав наречений, вона раптом пригадала, що забула в Івановій хаті свою блузку.  Під цим приводом Ольга повернулася в чужу оселю. Хлопець залишився  чекати на зупинці з її речами. Тим часом спритниця, понишпоривши, виявила сховок, звідки поцупила 800 гривень. Далі непомітно вийшла з хати і повернулася до нареченого. Дівчина пообіцяла парубку, як тільки приїде з Харкова, то відразу – до нього.

Невдовзі Іванова мати виявила, що зі сховку зникли гроші, і повідомила працівників  Іршавського райвідділу міліції. Розслідувати справу доручили оперуповноваженому карного розшуку цього підрозділу лейтенанту міліції Михайлу Сухану та ст. дільничному інспектору капітану міліції Михайлу Цоглі. Міліціонери швидко з’ясували, хто міг викрасти гроші. Нечисту на руку «наречену» затримали у Берегівському районі. Правда,  гроші вона вже встигла витратити на власні потреби. Як з’ясувалося, сама Ольга давно одружена, має чоловіка і двох неповнолітніх дітей...

Нині  перевіряється причетність шахрайки до скоєння аналогічних злочинів. А міліція  застерігає наївних людей від подібних знайомств і радить бути уважнішими у виборі нових приятелів.

Коментарі

М
Миша

У нас две беды: дураки и дороги...

Читайте також