Наркоман-крадій попався патрульним під час пограбування готелю в Ужгороді (ФОТО)

10
2

Вчора близько 5-ї години вечора екіпаж ужгородських патрульних здійснив виїзд до одного з готелів міста.

З вікна 7-го поверху жінка кликала на допомогу, інформують в УПП.

Як з’ясувалося, невідомий чоловік із застосуванням сили пограбував її, викравши шкіряну дублянку, мобільний телефон та велику суму грошей, зачинив у кімнаті та зник в невідомому напрямку.

Отримавши прикмети злочинця, патрульні одразу почали працювати по гарячих слідах. Завдяки спільним злагодженим діям декількох екіпажів, менше як за півгодини правопорушника вдалося розшукати.

При поверхневій перевірці у громадянина виявили суху подрібнену речовину зеленого кольору, схожу на наркотичну. Викрадені речі заявниці також були у чоловіка. Порушника негайно затримали та доставили в міськвідділок. Справою займаються слідчі.

Коментарі

В
Вася

До Андрія. Є таке слово "презумпція невинуватості". Це на приклад вас схопили копи і пред'явили що ви згвалтували неповнолітню, по всім сайтам ваше лице, а через день відпустили, вибачилися так як ви дуже похожі на того покидька. Але на сайтах ваше лице! Тому поки суд не вирішить чи винен чи ні заборонено показувати лице. Якщо наприклад ви би сфотографували його, а не копи то можна виставляти лице. Ну це вже потрібно заглиблюватися в закон.

А
Андрій

для чого такі фотки?? те саме що написати відео..і чорний екран..бред.. або не виставляйте фото не о чом..або робіть як треба

Читайте також