Наркотичний джек-пот: спецоперація поліції закінчилась арештом мукачівця із кокаїном на $25 тисяч (ФОТО, ВІДЕО)

14
9

Уже не молодий мукачівець намагався злити 150 гр чистого кокаїну на 630 тисяч гривень.

Спецоперацію проводили оперативники служби внутрішньої безпеки в Закарпатській області ДВБ НПУ.

В одному з готелів Свалявщини мукачівець хотів збути наркотики і попався на цьому. Крім того, він вже проходить по одному зкримінальних проваджень.

Під час огляду затриманого поліцейські виявили в кишені його штанів поліетиленовий пакет із порошком білого кольору. Це був «важкий» наркотик кокаїн вагою близько 150 г. Далі в порожній каністрі для бензину, яка лежала в багажнику автомобіля ВАЗ-2114 затриманого, знайшли ще один пакетик із 2 грамами аналогічного порошку.

Якби наркоділок збув цей товар на «чорному ринку», то заробив би понад 630 тисяч гривень, пише Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області, Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області. 

Коментарі

S
Sergo

Чому пишите всякі ліві імена, всі знають уже прекрасно шо то Свалявський наркоторговець.

Х
ХХХ

Понзель Ігорь

У
Ушні

Командир поста ДАІ Копаня ДАНИЛИЧ ІВАН теж пов'язаний з наркотою разом з своїм шовгором Едіком якого недавно затримали з наркотою перевіз через Пост Копаня.

0
007

а хто знає кого то затримали, народ хоче знати прізвище, ім'я........"героя"

Д9
до 999

Підтримую на всі 100%, а цікаво, куди далі піде ця конфіскована наркота? Журналіст Тетяна Коробова, в статті кількарічної давнини, ставила запитання: Как правильнее сказать - все менты наркоторговцы или все наркоторговцы- менты? Не важко здогадатися, бо в ментовці останні 25 років працювали лише "заробітчани".Одинокі виключення такі як Клим.

9
999

Ввести закон как в гонконге за наркоту расстрел.

ПС
Посол США у ВВБ

Добре Шо дохтори вать пожарники не проводили затримання.... Замість того оби заніматися "безпекою" працівників поліції ввб занімаються непонятно чим ..

1
123

Та показуйте обличчя таких героїв, бо вони вбивці і труять інших людей!!!

Г
гобі

Все добре. Наркоті-СТОП! Однозначно! одне маленьке запитання-А ЧОМУ ЦИМ ЗАЙМАЄТЬСЯ ВНУТРІШНЯ БЕЗПЕКА НПУ??? Здається,що "нарковідділи" чи "управління" не скорочені-то чому ж ВБ ??? Можливо,що....Ні-ні-навіть не хочу думати ТАКЕ дурне...

Читайте також