Наркотики, зброя та набої: На Закарпатті затримали молодиків, які збували куплені у мережі психотропи (ФОТО)

28
7

Суд вже обрав їм міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Тепер їм світить до до десяти років з конфіскацією майна.

Копи отримали інформацію про те що 2 мешканців Іршави, віком 29 та 35 років, продають на території міста наркотики, про це повідомили у Головному управлінні національної поліції Закарпаття.

Було встановлено, що чоловіки закупляли гуртові партії канабісу, метамфетаміну та «Альфа-PVP» через мережу Інтернет, розфасовували їх по дозах та збували місцевим наркозалежним особам під час особистих зустрічей за готівку.

Кожен з них щомісяця збував товару на понад 100 тисяч гривень.

Також поліцейські встановили причетність до наркозбуту ще двох місцевих жителів.

Вчора, 5 січня, копи провели 7 обшуків у помешканнях фігурантів, в результаті яких було вилучено: канабіс, зброю, набої, мобільні телефони та сім карти, електронні ваги, а також гроші. Все вилучене скеровано на експертизу.

Слідчі вже повідомили двом наркодилерам про підозру за ч. 2 ст. 307ККУ, тобто незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів.

Процесуальні рішення щодо ще двох наркодилерів буде прийнято після проведення експертних досліджень.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

V
Vasil

А чого постоянно лиш шистьорок ловлять,а на головного ніхто невиходить...

М
Мигаль

Интересно уткіть у наркоманув тулько гроши? 100 тисяч каждий місяць.

РД
Рем до нижніх

Боюся, скоро за мої висери під іменами Ромаріо, Рем, Підкарпатський русин, Пушкін Олександр заллють кров'ю мою сепарську мордяку, а далі посадять на пляшку і відправлять в товарняку за поребрик. І це в кращому випадку, бо замість мізків у мене фекальна яма.

ДС
Драган Смильянич

Раньше все новостные каналы радовали наш общий дом трудовыми победами. Сейчас радуют тем, что одна из квартир в нашем общем доме горит сильнее.

ДF
До FF

В башці твоїй переворот

К
Колобок

3 года условно дадут и хватит.

F
FF

А ЗА КАЗАХСТАН ЧОГО НЕМА НОВИН*? ТАМ ПЕРЕВОРОТ ХОТІЛИ ЗРОБИТИ

Читайте також