"Народ його поважає": Трамп під час зустрічі підтримав політику Орбана у всіх сферах діяльності (ФОТО, ВІДЕО)

11
19

Зустріч прем'єр-міністра Угорщини Віктора Орбана з президентом США Дональдом Трампом відбулася у Вашингтоні в понеділок. Трамп особисто зустрів Орбана на одному з входів у Білий дім.

Як стало відомо з повідомлень прес-служб Трамп схвалив зусилля Орбана щодо збереження безпеки Угорщини як держави.

"Люди дуже поважають цього прем'єр-міністра", - сказав Трамп.

Президент США також зазначив, що Угорщина є «дуже хорошим членом НАТО». Трамп високо оцінив роботу Орбана, яку він проводить з нелегальною міграцією. Він зазначив, що прем'єр Угорщини зумів впоратися з великими проблемами у Європі, тому що зумів подивитися на них під іншим кутом, ніж інші.

Сам Орбан зазначив, що Угорщина прагне зміцнити стратегічний альянс з США, а також, що обидві країни мають подібні підходи до глобальних політичних питань. Зокрема це стосується питань про нелегальну імміграцію, боротьбу з тероризмом і захист християнських громад.

Орбан подякував Трампу за запрошення до Білого дому. За його словами, головною метою його візиту було посилення стратегічного альянсу між двома країнами.

Відповідаючи на запитання про демократичні реформи, прем'єр Угорщини заявив, що його уряд діє на основі конституції, затвердженої в 2011 році. І зазначив, що саме його уряд багаторазово виграв на виборах.

Цікаво, що зустріч тривала на 40 хвилин довше, ніж планувалася по протоколу. Про це повідомляє прес-служба угорського прем'єра. У зустрічі взяли участь міністр закордонних справ Угорщини Петер Сійрято і радник національної безпеки США Джон Болтон.

Також стало відомо, що президент США Дональд Трамп збирається зустрітися з російським президентом Владіміром Путіним наступного місяця на саміті "Великої двадцятки" у Японії.

Особисто для Віктора Орбана особиста зустріч з Трампом дуже важлива для самоствердження. І на відео, яке розповсюджує його прес-служба, видно, що він радіє від цього як дитина.


Коментарі

В
Василь

Ку ку ,таких тупих ,як мадяронські русини не є ніде на світі ,навіть серед диких племен з Африки.

В
Василь

До 00:07.А ти не українець ,а мадяронська шмата для витирання гімна прилипшого до підошви.

К
кром

А что в жизни смогли вы? За почти тридцать лет Зимбабве в Европе...)) Со всеми атрибутами. печально, но правда. Покаканая Словакия или Польша на голову выше,ч ем вы. признайте правду.

Н
НЯньо

Віктор так вірно позирать у очки щось хоче...

Д
До20:46

А щи сіли на шіфи і пішли по Дунаю пересікли Чорноє море дійшли до Адриатичного моря і поняли що неустачить горючки до Амеріки дійти.

Д"
Для "К ороске" 01.03

13 декабря 1942 Венгрия объявила войну США и Великобритании. 6 июня 1942 г. США объявили войну Венгрии. https://runivers.ru/doc/d2.php?SECTION_ID=6341&PORTAL_ID=6341 Куча источников. Гугл вам в помощь! :-)

2
2

І Орбан, і Трамп є прибічниками традиційних цінностей Всім відомо, хто ненавидить ці цінності - світова дегенеративна секта, яка привласнила фінансові та інформаційні ресурси. Все інше лірика.

КО
к ороске

Что за бред. ? Венгрия никогда не объявляла войну США. А до распада Австро- Венгрии имела и выход к Адриатическому морю и свой флот с командующим адмиралом Хорти. P.S. IQ почти всех президентов США был ниже среднего....

Ю
ю

незнавим шо так повно грамотних сомарів. Я тоже, коли заграницьов, то не указуву, ош я відті, відкі чилядь, шо смітить, гойкать, матюкаться, і просто свинячить. А утікати треба лем тоді, коли ся бойиш, авть наробивись такого, за шо можуть налупити не лем на гузицю

М
Мукачеве

Орбан платить народу???? Ти хотів сказати обкрадає народ

ДН
До нижнього

Я коли за границьов одпочиваю, то роблю вид ош не окраениць. Бридко аж. Доживiмся. Нiкожи б не подумав. Особенно од заперевальних тiкаю львiвських

К
куку

таких продажних шкур,як укри ніє на цілому світі...!

Д
Двиалал

Аууууу, де ви шаровари не митi ? Чому не обзиваете Трампа ватнiком ? Де вашi украiнськi язики? Напевно в жопi , де i завжди ! Кому зараз дупи вилизуете ? Напевно зеленському чи коломойшi ? .....барани !

ДТ
до тупих укрів

так оказуєся,шо не Росія вмішовалася у вибори Трампа....а укри,ци ви ни чули?а Орбан,як і Путін,защищає свій народ,кормить і платить,а не обкрадує,як укр ВР з Порошенком...

ПН
Пороха на крыльце не встречали

Айбо нич страшного.

О
Ороска

Доповідь президенту Рузвельту від його секретаря, коли Угорщина слідом за Німеччиною оголосила США війну в грудні 1941 року: — Пане президенте, Угорщина оголосила нам війну! — Угорщина? А що це? — Королівство в Європі. — А хто у них король? — Там немає короля, там є регент - Адмірал Хорті. — Адмірал? Так нам чекати нападу з моря? — Ні, у них взагалі немає виходу до моря. — Ну добре. А чому вони оголосили війну? У них є до нас якісь претензії? — Ні, до нас у них претензій немає. — А до кого ж у них є претензії? — До Румунії. — О, так вони будуть воювати і з нами і з Румунією? — Ні, Румунія у них союзники. Остаточно спантеличений Рузвельт важко зітхнув: — Я відмовляюся що-небудь розуміти щодо цієї Угорщини... *** Свободные, но нечестные Как бывший либерал Виктор Орбан правит Венгрией, пугая людей Западом и Соросом. //meduza.io/feature/2018/04/09/svobodnye-no-nechestnye

М
Міро

Бояре типир голову у пісок і кажуть то не ми ся вмішовали у амеріцькі вибори

М
Мішо

А шо кажуть на то Київські бояри??? Вони лише знають у верховній раді бюджет пилити і балду ганяти.

ЩУ
Щирий Українець

я Думайю шо і в питаннях Закарпаття теж Трамп підтримує шанованого Орбана!

Читайте також