Народна рада Закарпаття виділить 5 мільйонів родинам загиблих на Майдані

15
26

Депутатська група «Народна рада Закарпаття» у складі депутатських фракцій «Єдиний Центр», «Батьківщина», «Фронт Змін» та позафракційні депутати Михайло Лакатош, Андрій Стрижак та Габор Кінч виступили з ініціативою виділення з обласного бюджету п’яти мільйонів гривень родинам загиблих на Майдані.

Відповідний проект рішення депутатами зареєстровано в обласній раді і завтра буде винесено на розгляд депутатам, пише прес-служба Закарпатської облради.

Коментарі

Я
Я

Майдан, который не покажут в новостях: http://www.youtube.com/watch?v=YfJHAz3Lcyw Люди!!! Кому эти пидарасы хотят отправлять деньги? Тем, кто и так получил все сполна?

В
він

депутати Михайло Лакатош, Андрій Стрижак та Габор Кінч оцапіли... виділення з обласного бюджету п’яти мільйонів гривень як їм таке в тупуголову прийшло.Не знають як пропіаритися за наш рахунок...

R
Radvanka

So podurilyste.Hrosyj i tak vse neje,a ony rozdavaty chotat.

З
Зр

Турчинов заявил, что казна пустая...

ШК
Шахта к до коментаторів

Ты уважаемый тут слюной не брызж!!! И перестань называть всех регионалами!!! Моя семья всегда помогала деткам онкобольным, но майданутым не дам и копейки!!!и вообще у нас в области уйма проблем! И не надо сейчас , что они за меня, за нас стояли, может я и груб , но они знали на что шли!!! А власти вас как и раньше используют , на вас ссут, а вы радуетесь что дождь:) как то так.

М
Москаль

Переезжайте в Россию! Тут отличные условия для лечения детей!

ДК
До коментаторів

Ви підараси. Коли конюх три мільони на площу Народну то добре. А коли родинам померлих за Україну то вже онкохворих згадуєте... Підараси ви. Скинтеся за все шо заплатили вам риги протягом чотирьох років і дайте онкохворим.

2
222

жополизи ,усіх нахер ВОН! скоти паршиві, треба дзвонити в Правий сектор!!!

Ю
юля

як це ВИДІЛИЛА? із чого... грошей нема, вчителі. лікарі без зарплат!!! най ся скинуть. накрали вже поверх голови. не обідніють

М
Москаль

Нехватка денег на операции для тяжело больных детей - следствие независимости. А вы в 1991 году орали, что мы всё ваше сало съели. Ну, что хватает сала теперь?

З
Закарпатець

Балога піариться, хоче дорватися до влади на чужих смертях, ми всі памятаємо балогановський дерибан Закарпаття і України - не допустимо злодіїв знову до влади, Балоги агітували за яника, вже забули чи шо?

Б
Берегівчанин

люди добрі скільки хворих дітей які чекають на страшні операції. Батьки у відчаї їм обласна рада недає допомогу. Ще й неприймає їх а ганяє як псів. Цим займайтеся но на це розуму немає. Лише у нас у Берегові до 200 дітей. Ви пан Кінч знаєте про них....

М
Москаль

Оказывается, самозваные Рады у вас уже бюджет пилят... Ну-ну...

П
Простак

Нехай платить той, хто вербував цих нещасних і купував їм білети в один кінець. При чому тут НАШ СПІЛЬНИЙ обласний бюджет ?

Z
Zoltan

У меня свое предложение: пусть дадут деньги те, которые в первой очереди виновные за эти трагедии: Вашингтон и Брюссель!

М
миша

нехай свои кровни перечисляют а в в области нехай дороги поремонтують меценати хренови

1
11

Як казали старши люди:вот вам бабушка Юрьев день!!!! Чи в Закарпатье вси заможни люди?То майже Стрижаку старшему та и Генералу МАСКАЛЮ-в дипутаты- нема на них ГЕШИ!!!

К
ковач

Ни шкода ми гроши тым людьом, АЙБО Кiть ся хотят балогы прогнути тай пудлизати най утягнут из свого жеба гроши, а не из обл бюджета у сись кiсный час! НЄ ХЕР СЯ ПIАРИТИ ЗА ЧУЖI ГРОШІ! МАЙТЕ ЦЯТКУ СОВІСТИ!

1
1122

Ну се пиз..ц! я конечно не против помощи погибшим, но у нас что других расходов нет?? Наша беда не в таких как янукович , а в таких как ети жополизи, которие на чужом х.ю в рай виъхати хочуть. Небулоб при тому Овощі таких як ці - було б все в шоколаді.

2
22

йо*нулися чи шо, з свого кармана най дають!!!

В
вчитель

родинам загиблих це канєшно дуже добрий жест. а кагбе, бюджетникам зарплату вони і не планують тоді дати, да?

Ш
Шахта

Может вам ссылки скинуть, сколько на Закарпатье онкобольных детишек, которые тихо умирают не дождавшись помощи! Майданутые знали на что шли!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Я
Я

А народ местный спрашивать не надо? Балогу на хрен!!!!!

ММ
мешканець міста..

з свого жеба давайте

ММ
мешканець міста..

а своїм дітям дати,онкохворим..розуму нема?подлизати залницю треба бандерам?

М
Математика

А чи не розкрасти вони їх мають намір? 5 000 000 грн. / 100 чол. = 50 000 грн.

Читайте також