«Народна самооборона» одягне Європу у вишиванку

6
1

в Рахівському районі Закарпаття

«Народна самооборона» проведе альтернативний День Європи – в Рахівському районі Закарпаття. Про це повідомив лідер «Народної самооборони» на прес-конференції у Полтаві.

«Прикро, що Європейська комісія перенесла святкування Дня Європи в Україні у зв`язку з важкою політичною ситуацією» - зазначив він.

Свято відбудеться під девізом: «Одягнемо Європу у вишиванку», на ньому буде представлено величезне вишите полотно з символікою ЄС.

В рамках цього заходу «Народна самооборона» пропонує провести дискусію про те, як Україна може допомогти ЄС. Юрій Луценко відзначив, що, на його думку, необхідно поміняти загальноприйняте гасло - не Україні «йти до Європи», а «будувати Європу в Україні».

Коментарі

P
Poopkin

Луценко - казьол. Ще вибори не почалися - а він вже на своїх погнав. Звідки він взяв, що Наша Україна хоче з яниками обєднуватись. Ну, зрозуміло. В кого ж він може виборців забрати? На сході не забере. На Юлю пожене - вона його в пух і прах рознесе. А от в Нашої України можна і відтяпати 2-3% такі необхідні, щщоб пройти в парламент. Борець за демократію сраний.

Читайте також