Народна Самооборона оголосила про саморозпуск

24
0

Політична рада партії "Народна самооборона прийняв рішення про припинення існування однойменної депутатської групи у Верховній Раді.

Про це йдеться в заяві політради Народної самооборони.

"Народна самооборона проголошує про припинення існування парламентської групи Народна самооборона, і лише недосконалість українського законодавства не дозволяє партії відкликати своїх колишніх представників у парламенті", - наголошується в заяві.

Як наголошується в документі, "перейшовши в правлячу коаліцію, колишні однопартійці Олег Новіков та Катерина Лук'янова (на даний момент в парламенті не оголошувалося про входження Лук'янової в коаліцію - ред.) Вчинили дії, несумісні з партійним статутом і з загальноприйнятими нормами людської моралі. Вони зрадили тих, завдяки кому стали народними обранцями ".

"Вчинок людей, яким до недавнього часу повністю довіряли рядові партійці, став серйозним моральним ударом для партії. За дії, несумісні з положеннями Статуту та Програми партії, Політрада Народної самооборони виключив їх зі своїх рядів ", - йдеться далі в заяві.

Як наголошується в заяві, "політичні перевертні разом зі своїми грошовими ляльководами заслужено займуть своє місце на звалищі вітчизняної історії ...".

Як повідомлялося, сьогодні низка депутатів, які входили в Народну самооборону, оголосили про створення групи Право вибору.

Тим часом, за інформацією сайту Народної самооборони, у цій групі залишалося шість депутатів - Володимир Ар'єв, Юрій Гримчак, Олесь Доній, Геннадій Москаль, Юрій Стець та Тарас Стецьків.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також