Народного депутата Давиденка знайшли застреленим (ОНОВЛЕНО, 18+)

24
20

Народного депутата Валерія Давиденка знайшли мертвим з простреленою головою

У столиці знайшли мертвим з простреленою головою народного депутата 8 та 9 скликань Валерія Давиденка. Наразі усі подробиці з'ясовуються.

Про вбивство повідомив портал Українська правда та інші ЗМІ.

У ЗМІ пишуть, що поряд із тілом виявили зброю. Наразі на місце події вже прибули правоохоронці, які з'ясовують деталі інциденту.

Згодом було оприлюднено фото з місця де застрелився народний депутат.

Також, стало відомо, що нардепа близько 19-ї години знайшла прибиральниця, що прийшла до офісу у суботу.


Давиденко у 2019 році був обраний до парламенту 9 скликання як безпартійний самовисуванець у 208 окрузі на Чернігівщині.

У грудні 2019 року став членом депутатської групи "Довіра". Працював у Комітеті з питань економічного розвитку.

З травня 2013-го по березень 2014 року обіймав посаду заступника міністра аграрної політики та продовольства України.

Коментарі

В
ВРУ

Пропоную петицію до Президента аби роздали всім депутатам і чиновникам пістолети "Глок":)

.
.

а ще хочете дозволити населенню вільне володіння зброєю....і всі один одного перестріляють без війни! дебільна крадуща провладна зе-банда з бандитськими порядками!

БП
Бровдію присвячується

Все! Финита ля комедия, концерт окончен. Последний патрон у него:)

1
111

Это компаньйон Бровдия Роберта по делам Агрохолдинга, они надули китайцев на 2 миллиарда с зерном, сейчас узкоглазые выиграли суды, и пришло время платить долги, по ходу этот не смог. Там серйозные люди пострадали и эти пешки понимают что их ждёт. Бровди сейчас банкрот, думал отжать бизнес напарника - Корону и т.д., потом продать и получить какие-то бабки но не вышло, сейчас в бегах, прячется, но по ходу не долго. Как говорится "финита ля комедия"!!!

Ч
Читач

Най Спочиває -Най Земля Му Пухом буде! НО Може?-ДКУЖЕ Багато ьЗнав і МІШАВ Комусь-бо Вже Обьявлено -шо а ЙОГО МІСЦЕ МАЄ ЙТИ Той хєр ЛЯШКО-шо все зВИЛАМИ Ходить і з Коровою Ходить коло Парламенту а Корова ПоКакала а ЦЕЙ ХЄ ЛЯШКО ДО СИХ ПІР НЕ УБРАВ-то Шо ж ВІН Поможе чи Зробить ДОБРОГО Людям?? Нич не Поможе Цей хєр ЛЯШКО!Дай Бог Здоровья Усім-но Само більше Президенту Нашому Волод Олександр Зеленскому-ДАЙ ЙОМУ БОГ Здоровья і ЩЕ-НАШИМ ШАНОВНИМ усім МЕДИКАМ і БІЙЦЯМ шо в АТО БОРОНЯТЬ Країну і Нас з Вами от Тої Навали Сепарів і Чужинців

NR
N R G

там осталось 449. и им всем я того же желаю. и всем депутатам "попередникам" того же. и всем руководителям за 30 лет того же. что б они вешались, убивались, из окон выбрасывались, как чечетов, что б они как мухи дохли и их потомство. они угробили страну, довели ее до нищеты, и кто-то будет перед людьми говорить, что 5-6 тисяч гривен, это не нищета? ублюдки. собакам собачья смерть

М
Майдаун

cecslrf,ты тормоз. Знаєме і без тебе і за Кірпу і за Семенюк, Кравченка,Кушнарева,Пеклушенка,Чечетова....всі чомусь стрілялися послі майдауну і приходу до власті “чесних”,“гідних”,“швідомих”....“незалежних” мерзот,ставленику амеробандіту!

CA
cigany ali

SLAVA UKRAYINI!!!

У
Ускорений

Напиzдований-Навалений-Навальцований-!-Синонім-Під Дією-Сильнодіючих Психостимулюючих Препаратів!

2
212

Він бов навірно навалений шо на компютерному стульчику у туалет поїхав)))

1
123

інтересно як можуть додавити аби чоловік застрелився? ))) шось не логічно, так не давлять, а кіть тобі кажуть іди застрілися, та возьми їх застріли як тот у житомирі 7 людий поклав і нормально. Тоже хотіли давити, тепер давлять уже там на верху

C
cecslrf

Люди не знаєте не пишіть ,як не як вони тоже люди.Думаю або тиснули на нього або хтось допоміг,як кажуть,он слишком много знал!Якшо хтось помнить при Кучмі ,Кіпра тоже тіпа застрелився,хтось найшов по ниніний день.А Кірпа багато зробив за свій малий час міністра,по желізній дорозі .Побудував ж,д.вокзали в тому числі і в Ужгороді .так шо не треба писати ,шо не знаєм,а не знаєм ми много чого.

Й
ййй

суспільству потрібна зброя, як показує практика стріляються лиш ті в кого вона по закону є, депутати, міністри і т д ... простий люд не стріляє собі в голову. А коли в кожного буде зброя то ніхто і не посміє тобі хамити бо знає шо можеш у ногу шмальнути)

.
.

а ще хочете дозволити населенню вільне володіння зброєю....і всі один одного перестріляють без війни! дебільна крадуща провладна зе-банда з бандитськими порядками!

Й
ййй

а по суті красавчик. ви помітили при кожній зміні президента є якісь випадки суіциду з депутатів. Самоочищення

Й
ййй

о вже заголовок змінили, вже не вбили а застрелився. Можете коли хочете

ДК
До кактус

Рот закрий захисник бандитiв.

К
Кактус

Я просто в шоці які ви всі ко#чені. Як можна такі коменти писати? Це ж люди, якими би вони не були. Одно з моїх бажань, щоб не було в світі таких гнид , як нижні коментатори. Нелюди

1
125

COVID Вибирае скоро будуть втікати з РАДИ як чорт від ладану, щкода що сьогодні до ОПЗЖ не дійшли але то ще все попереду.

1
17

Лиш єден.

Читайте також