Народженого хлопчика мати... викинула у гній

4
0

Пояснює тепер, що боялася людського осуду за "нагуляну дитину"

Дикі речі творяться з нашими людьми. У завжди тихій Рахівщині з початку року маємо вже кілька навмисвних убивств, в тому числі й перше у нашому краї в 2007 році. І от – ще один, не менш дикий випадок бузувірства!

Жителька с.Середнє Водяне Рахівського району 36-річна Ганна, котра жила зі співмешканцем, у минулому році ходила вагітною. Незабаром односельці помітили її вже без живота. Щоправда, чомусь візок з немовлям у неї ніхто не побачив...

Інформація про загадкове зникнення крихітки надійшла й до працівників районної міліції. У село приїхав дільничний інспектор, котрий обслуговував цю дільницю. Після розмови з матір`ю шокований "шериф" негайно зателефонував у чергову частину райвідділу, викликавши слідчо-оперативну групу.

Навіть бувалі у бувальцях правоохоронці, котрі прибули на місце пригоди, були шоковані від почутого. На запитання, куди поділося немовля, жіночка відповідала просто і спокійно: народила хлопчика і... викинула в туалет!

Після детальнішої розмови Ганна зізналася, що дитина для неї виявилася небажаною. Коли у грудні розпочалися пологи, вирішила народжувати вдома. Важко сказати, якими почуттями керувалася горе-матір, коли почула плач новонародженого хлопченяти. Завивши немовля у халат, вона винесла його на подвір`я і... заживо поховала дитину під купою гною! Згодом, у вказаному місці оперативники знайшли мертве немовля. Як встановила судово-медична експертиза, дитинка померла від переохолодження.

Почувши про цей випадок, її співмешканець просто не тямив себе від люті. Тепер, певніше за все, жінці краще не потрапляти йому на очі...

Свій вчинок мати убивця пояснювала правоохоронцям тим, що не хотіла, щоб сільчани знали про її дитя...

За цим диким фактом порушено кримінальну справу, котру розстежують слідчі Рахівської районної прокуратури, повідомдяє ЦЗГ УМВС.

Василь ЛЕНДЄЛ

"Старий Замок "Паланок"

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також