NASA каже, що Синевир випромінює велику позитивну енергетику

16
1

Фахівці NASA — Адміністрації з аеронавтики та космонавтики США — за допомогою супутникового сканування Земної кулі виявили на ній місця з найбільшим енергетичним впливом на людину.

Список світових «лідерів» очолили американські Гранд Каньйон та національний парк Йеллоустоун. Серед інших — Старе місто в Празі, пагорб Монмартр у Парижі та площа навколо Собору Святого Петра у Ватикані.

На території України енергетично сприятливими виявилися дендропарк «Софіївка», озеро Синевир і заповідник Асканія–Нова. Однак їх за своїм енергетичним рівнем випереджає Коктебель у Криму. Це селище, розташоване біля підніжжя згаслого вулкана Кара–Даг, відоме своєю тисячолітньою історією, аж «світиться» на знімках iз супутника. Саме вулкан є джерелом випромінювання енергії, яка своїм позитивним впливом упродовж століть, очевидно, привертала в цю місцину численних поселенців. Тут були скіфи, сармати, греки, римляни, татари, слов’яни. Протягом останніх ста років це місце приваблювало до себе прихильників езотеричних вчень, поетів, художників та інших творчих особистостей.

Коментарі

В
Володимир

Назва про Синевир - пишемо про Крим??? Про що стаття??? Незрозуміло!

Читайте також