«Наш край» веде в Закарпатську облраду екс-регіоналів та підлеглих Москаля

18
3

Політичний проект Банкової, в якому зібрано уламки Партії регіонів в обласну раду поведе керівник Ужгородського коньячного заводу Володимир Гісем.

Сам він вже третій раз обраний депутатом облради. В минулому скликанні представляв Соціалістичну партії, вже у 2010 році обраний за списками Партії регіон.

Членів команди Януковича в партійному списку є чимало. Серед них і колишній одіозний керівник закарпатської міліції Василь Варцаба, й звільнений депутатами сільради колишній сільський голова Оноківців Віктор Дмитрук, колишній керівник обласної освіти Мар’яна Кляп, директор Рахівського лісгоспу Володимир Притупа, начальник Ужгородської об’єднаної фінінспекції, депутат облради, який входив в складі фракції Партії регіонів Василь Чурей. Є у партійному списку й висуванець Партії регіонів на Ужгородського міського голови у 2010 році Володимир Приходько. Також вирішив поборотися за депутатське крісло й в.о. директора департаменту економічного розвитку і торгівлі, екс-регіонал Юрій Гузинць.

Варто зауважити, що всеукраїнські та місцеві ЗМІ протягом останніх 3 місяців навели чимало доказів, що «Наш Край» є технологічним проектом Адміністрації Президента, який курує Віталій Ковальчук.

Mukachevo.net

Коментарі

ДД
ДО ДІДА

КЛАСС!!!

Д
Дідо

Я коли чую прізвище Гісем, то вже відчуваю себе обікраденим. Це саме він обдурив і кинув орендарів Коньячного заводу, це саме він разом з Одеськими жидами Гулієвими пролобірували ліцензію на виробництво вина в розмірі 500 тис. грн., щоб первинне виноробство за бесцінь здавали продукцію тільки їм. А той же Ковач із Ужгородщини і деякі "винороби" на Берегівщині агітують за цього злодія, незнаючи причини чому їхні виноградники запустіли. А Маскаль ходить і пиздить де сі поділо Закарпатське вино? Да його і не буде з такими "цімборами"" як Гісем.

ЯД
Яке дибає таке й здибують

124

Читайте також